andrej17 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 pozdravljeni včeraj sem šel na malo dalšo turo z mojo 4-kico pa kar naenkrat crkne... in nikak več neče vžgat ,probam z čokom ,ok vžge ...nabijem obrate ,dam v 1 crkne!!! pol se spravim rint ,dam v 1 rinem ,ne vžge pa da si bog... ka češ rint bo treba do doma... pa js njo rinem pa čez ene 2 km probam vžgat in lej jo ,vžagala !!! jupii pa se pelem 200 m pa crkne :headbang: bencina je dost ... svečka vredi ...edin mal vroča je bla.. ka mislte ka je blo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Zabasan frgazr :rolleyes: Pa, ne kupuj unga jajca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2008 no pa mi ti pokaž nov motor z garancijo za 1600€ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 pokažem ti lohk 10 let rabljen motor, ki je bolši od tistga kitajca, za isto ceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) pokažem ti lohk 10 let rabljen motor, ki je bolši od tistga kitajca, za isto ceno AMEN Kar se pa tiče 4ke bo pa kr tko kot je fingi reku. pa ko si že pri tem spuci še pipco za bencin. Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Deki1 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Pomoje je ribnil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2008 no hvala bom probo neki zrihtat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave