Bojanv Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) V petek, 25.7., nas gre nekaj z motorji v Beograd (in malo okrog po Srbiji), kratek izlet, nazaj v ponedeljek zvečer. :whistle: Lahko podaljšamo za kak dan, po dogovoru. :naughty: Gre kdo zraven? :trance_33_sleep: lp bv Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vilnef Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Mislm ( :whistle: nism 100procentn) da je tisti vikend moto zbor v Pančevem poleg Beograda, priporočam, lani blo odlično. Letos pa na žalost nebo šlo. Lepo se mejte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Jst pa če bo bog dal sreče...Bela Crkva se mi zdi da je zbor.Sam ne vem kje je to...Al tam pr Romuniji al pr Bosni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Jst pa če bo bog dal sreče...Bela Crkva se mi zdi da je zbor.Sam ne vem kje je to...Al tam pr Romuniji al pr Bosni... ewo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 ewo He he,.....kaj ti je vse dala Armija.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Jst pa če bo bog dal sreče...Bela Crkva se mi zdi da je zbor.Sam ne vem kje je to...Al tam pr Romuniji al pr Bosni... R.I.P. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 V petek, 25.7., nas gre nekaj z motorji v Beograd (in malo okrog po Srbiji), kratek izlet, nazaj v ponedeljek zvečer. :whistle: Lahko podaljšamo za kak dan, po dogovoru. :naughty: Gre kdo zraven? :trance_33_sleep: lp bv Škoda, da sem na morju... :headbang: jebiga, pa kdaj drugič... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Bi se ti pridružil,ampak do 4.8. ko imamo kolektivnega ne dobim dopusta.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Jst neki razmišljam da bi šel v beograd to poletje na kakšen koncert. Kolk bi kej rabu do tja, kakšne so ceste, če policaji težijo po mejah itd. Šel bi pa po vsej verjetnosti kr sam-prjatli grejo z vlakom al pa avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Uf, pot v Srbijo terja vsaj mesec dni priprav..... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Ne hodim k južnim bratom spljoh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Jejž, še en dokaz, da smo Slovenceljni polni predsodkov kot berač uši... :headbang: Mogoče bi bilo dobro, da sami poskušamo ugotovit, kdaj bomo dosegli "južnjake" v marsikaterem pogledu. XR800 :whistle: :worship: :rolleyes: Trojan 69, jaz vozim okrog 5 ur, letos so postali posebej hrvaški policaji prav svinjski s kaznimi. Prej si mu stisnil kakega eura v žep, sedaj so pa poostrili kazni in brez pogajanj. Dobiš listek, zato pa je ena ničla več na kazni. :trance_33_sleep: Nič več podkupnin. lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Ne hodim k južnim bratom spljoh! V bistvu so vzhodni bratya.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 R.I.P. :evilgrin: :unsure: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Nekaj slikic iz izleta. Vse skupaj cca 2000 km (za moj okus kak km preveč). Vršac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Ne znam zložiti slik zato bo vsaka v svojem postu. lp bv Motozbor v Beli cerkvi Nizki štart iz broda proti zboru Avtorally v Kladovu Đerdap Đerdap 2 Majdanpek - rudnik zlata Beograd - iz Kalemegdana gledamo na Ušče in Novi Beograd. Samostani na Fruški gori Vukovar 15 let po vojni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Ker je ravno tema z naslovom Beograd... Morda ve kdo za kakšno dobro, urejeno, relativno poceni parkirišče z varnim parkingom nekje čim bliže centra Beograda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Ker je ravno tema z naslovom Beograd... Morda ve kdo za kakšno dobro, urejeno, relativno poceni parkirišče z varnim parkingom nekje čim bliže centra Beograda? BJBikers Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Tudi sam sem lani imel podobno vprašanje,žel šele ko sem bil tam.Popoldan sem ves navdušen hotel parkirati v parkurno hišo,mislim da v novi stolpnici Beograđanka,amoak mi je na rampi rekel možak,da mi ne garantira za motor v garažni hiši kljub vsem kameram in varnostnikom,potem sem v mestu vprašal še par policajev,pa so mi vsi na vprašanje ; kje je v Beogradu kakšen varen parking ,odgovorili; "pa nema toga u Beogradu brate" Hudič je bil v tem ,ker sem spal v hostlu,v glavnem pa imajo hoteli ki so kolikor tolikor zadevo z parkingom poštimano. Sigurno ,bo pa kakšna dobra informacija na forumu BJBikers.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se