andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) mene pa zanima kako bi predelal choperja Modelno leto:2008 Prva registracija:0 Moč / Navor motorja:8,5/8500 Okvir (material):kovinski Teža vozila:140 Vrsta:chopper 125Ventil / valj:2 Zagon:elektronsko(kick back) Posoda za gorivo (litri):14 Zavore spredaj:disk zadaj boben 4 takten ali bi se spremenila hitrost ali samo zvok? jaz bi najraje na zvoku dobil... ali lahko rastavim izpuh če je motor pod garancijo? Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil andrej17
Noiser69 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Za ker motor sploh gre ????????? Pa na hitrosti ne boš nič pridobil - metanje dnarja stran Za zvok pa naredi kako dodatno luknjo v auspuh
Gixxer Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 to bi zdaj mogo nasega grcija dobit, on je nekaj avspuhe luknal na coppercku :)
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 za boljši zvok moraš nastavit equalizer da bo igralo tko kot ti paše, potem pa še volume priviješ in je to to, če češ še jači zvok bo treba po ojačevalec in woofer
biker125 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 za boljši zvok moraš nastavit equalizer da bo igralo tko kot ti paše, potem pa še volume priviješ in je to to, če češ še jači zvok bo treba po ojačevalec in woofer :worship: haha, pioneer
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pa da stemi na naslednjem moto zbori od škorpijono vsi pa da vidmo če je al ni pioneer... 15-ga ta mesec ga grem iskat
Fabo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pa da stemi na naslednjem moto zbori od škorpijono vsi pa da vidmo če je al ni pioneer... 15-ga ta mesec ga grem iskat Ja sej je to neki kitajskega... :rolleyes:
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 kitajski , ne kitajski --men sploh ni važno yamaha , daelim,suzuki tut niso eu firme al ka si pač z tem mislo pa so vseeno 1A men je važno da je motor lep na pogled pa da lepo laufa... :worship:
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 kitajski , ne kitajski --men sploh ni važno yamaha , daelim,suzuki tut niso eu firme al ka si pač z tem mislo pa so vseeno 1A men je važno da je motor lep na pogled pa da lepo laufa... :worship: daj kako sliko da vidim, pomoje ni ne eno ne drugo
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 zaenkrat slike še ni , pride pa kmal :D
biker125 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 a je to ta "strojček" ??? untitled.bmp
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 JA MAN to je ta strojček hvala da si dal slikco namesto mene
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 ajde recimo da za drekpumpo zgleda kar v redu, sam kolk cajt bo pa to šlo je pa vprašanje....ti rajši povej kok boš dal zanj, da ni to nekaj takega kot tisti čip šit krosi ko razpadjo kot za stavo
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 ajde recimo da za drekpumpo zgleda kar v redu, sam kolk cajt bo pa to šlo je pa vprašanje....ti rajši povej kok boš dal zanj, da ni to nekaj takega kot tisti čip šit krosi ko razpadjo kot za stavo zakaj drek pumpa?
Fabo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 zakaj drek pumpa? Ja ker se pač čoperjem tko prav... To je pač kitajc, če boš imel srečo ti bo z menjavo nekaj delov dobro služil ta čas dokler ne prideš do česa močnejšega, jst vem približno kakšna je njihova politika glede kvalitete in kje so še malce prekratki z tehnologijo izdelave...se morajo naučit na katerih kosih se lahko špara na katerih ne...in kaj sploh evropski trg hoče...
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 1600€ oh to bo potem nekaj identičnega tistim krosom......poač čisto vse šraufe na motorju bo treba zategnit, tudi šprikle ker drugače boš zelo kmalu predrl gumo..sam recimo da bo dlje zdržal ker je za po cesti in ne za po terenu
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 lej tut daelimi so take cene pa so fini motori ne morš ocent motorja ne da bi ga probo ,pa js ne mislim divjat tak ko uni s crossi ,sej veš da je tam šist drugo težišče pa druge obremenitve,to so motori za normalno se vozit ne pa da dirkaš pa skačeš pa take fore z njimi. pač 125 ccm . sej ko bom mel A open bom pa kr kawa ninja verjetno vzel. to je zdej sm mal za šminko če me zastopš.se mi ne splača ,ka vem honde varadero za 5000€ kupovat če bom pa čez leto že htel neki jačjega... bom pa poročo če bo kej narobe pa taku...
biker125 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 lej tut daelimi so take cene pa so fini motori ne morš ocent motorja ne da bi ga probo ,pa js ne mislim divjat tak ko uni s crossi ,sej veš da je tam šist drugo težišče pa druge obremenitve,to so motori za normalno se vozit ne pa da dirkaš pa skačeš pa take fore z njimi. pač 125 ccm . sej ko bom mel A open bom pa kr kawa ninja verjetno vzel. to je zdej sm mal za šminko če me zastopš.se mi ne splača ,ka vem honde varadero za 5000€ kupovat če bom pa čez leto že htel neki jačjega... bom pa poročo če bo kej narobe pa taku... šminka pa taka :whistle:
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 šminka pa taka :whistle: men pač cestak 125 ne diši ker ma nekam tenke gume ,poleg tega choperji zgledajo močnejši kot so v resnici.
R1FREAK Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Jaz bi si na tvojem mestu zrihto tomos a35 pa se s tem naganjal okoli :). Lahk malo več energije sprostiš ko pa na tej drek pumpi oz. gnili jajci :D. Sej če ti je kul ta drekpumparski stil vožnje pa to pol je itak vreu motorčič.
andrej17 Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 tomoso mam za 1x dost ,glih mi je apn6 crkno (sem objavo nobenga odgovora... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=27017 ) drgač pa se js rad pelem na dolge ture ,pa počasi z užitkom ,se mi nakmer ne mudi ,tak ko se mi nikol nikamr:D
Priporočene objave