Balantič Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Zanima me naslov komada iy prvega dela filma garfielda. Ko se film yacne je en dober komad mogoce kdo ve naslov? Pa se en komad iscm poje ga ena punca zacne se pa z life o life pa je kr znan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Mislim, da so cannibal corpse, ampak me ne držat za besedo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Zanima me naslov komada iy prvega dela filma garfielda. Ko se film yacne je en dober komad mogoce kdo ve naslov?Pa se en komad iscm poje ga ena punca zacne se pa z life o life pa je kr znan? garfield soundtrack - verjetno misliš I feel good od jamesa browna http://www.amazon.com/Garfield-Movie-Breck...r/dp/B000654Z9G tisti komad ko pa ma refren life o life pa nevem kdo poje ampak je eden najbolj bednih komadov tako da se ne trudi ga dobit, poslušaj vapota :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 če je Life is life, potem so lahk Laibach :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 če je Life is life, potem so lahk Laibach :whistle: nope:D nbodo Laibachi. nimajo punc za pet. tole bo Des'ree Life Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se