hotschko Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: PAPEŽ MA NAS RAD TUDI Mislim ,da ej papež v postojni takrat rekel "papež mora srat" in so vsi mislili, da nas ma rad. Ajajajajaj. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 bolj ko smo pijani bolj se mamo radi! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 V Laškem je bilo skoraj 90.000 lepih ljudi... ...vec kot spijemo, lepši smo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 al vas je blo "lepo" gledat.... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: quote: jaz imam tudi vas rada!! No skoraj vse!! kisses Pupa Khhhmmmm. hotschko Se sprašuješ, ce spadaš k skupini, ki jo imam rada???? mogoce!! mogoce pa tudi ne!!! No ravno ne maram te ne!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: No ravno ne maram te ne!! kisses Pupa hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Jaz pa mislim da mene enostavno ne mores ne imeti rada, ker sem ti tko iz srca poslal rožico. Ne pa Gregs ki to pocne kar masovno.. hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 19, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2001 quote: Jaz pa mislim da mene enostavno ne mores ne imeti rada, ker sem ti tko iz srca poslal rožico. Ne pa Gregs ki to pocne kar masovno.. hehe Psssssssttttttt.... Ajeto...... a moras vse izdati??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 kaj se sekiras,gregs,bo ze se svoje dobil..... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Kaj je zdej to? Vsi kr neke rož'ce pošiljate! Kaj ce bi ker poslal še kakšno pivo ? Pivo in Cvetje (bolj Pivo) Press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 poslji "rozico" (bouqet) piva ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 quote: poslji "rozico" (bouqet) piva Eto, pošiljam vsem bouqet piva (pa pazite na zobe pri odpiranju)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Ja A_je_to, seveda te imam rada ker si mi poslal tisto lepo rožico. Ampak videla je pa nisem!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Eh zenske... zmeri hocte najprej videti, preden se odlocite za... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Aha, tudi macka vedno na nogah pristane!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Pomoje bi pa macka kot si ti znala pasti tudi vznak ce bi dobila rozico od kakega kavalirja ... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Vse za rožico A_je_to!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 No potem pa ti bom na kakem zboru dal rozico... po vsej verjetnosti bo kaka marjetica iz travnika (in ne vrtnica) ampak saj je namen isti. Tako ali tako bo tvoja lepota zasencila tako eno kot drugo :) AU, kak sem to lepo povedal... komi cakam komentar hehe.. @ ICE : No offence :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: No potem pa ti bom na kakem zboru dal rozico... po vsej verjetnosti bo kaka marjetica iz travnika (in ne vrtnica) ampak saj je namen isti. Tako ali tako bo tvoja lepota zasencila tako eno kot drugo :) AU, kak sem to lepo povedal... komi cakam komentar hehe.. @ ICE : No offence :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote:quote: -------------------------------------------------------------------------------- No potem pa ti bom na kakem zboru dal rozico... po vsej verjetnosti bo kaka marjetica iz travnika (in ne vrtnica) ampak saj je namen isti. Tako ali tako bo tvoja lepota zasencila tako eno kot drugo :) AU, kak sem to lepo povedal... komi cakam komentar hehe.. @ ICE : No offence :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. -------------------------------------------------------------------------------- lp Easyrider ... med uporabniki foruma se krešejo iskrice... takšne in drugacne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: ... med uporabniki foruma se krešejo iskrice... takšne in drugacne ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- ... med uporabniki foruma se krešejo iskrice... takšne in drugacne ... -------------------------------------------------------------------------------- lp Easyrider Precekiraj topic-e, pa ti bo jasno... Razen ce še cutiš kakšne posledice vikenda .... Mondays sucks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- ... med uporabniki foruma se krešejo iskrice... takšne in drugacne ... -------------------------------------------------------------------------------- lp Easyrider Precekiraj topic-e, pa ti bo jasno... Razen ce še cutiš kakšne posledice vikenda .... Mondays sucks Problem je vecji (beri 10 dnevna odsotnost), pa tako pocasi zajemam polna jadra in vas poskušam cimbolj zmesti (pa ceprav sem sam potem še bolj zmeden). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: @ ICE : No offence :) ker je glih moje ime padlo,..... iz koga ali cesa to sklepas,da bi moral jaz kaj takega imeti? offence mislim. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 Kaj veš, morda so pa tvoje barve (colours) naredile vtis na njega? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se