hirdan Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Men so ukrali usnjeno motoristično jakno, tako da sem se lepo osvežu ko sem prispel domov(70Km). Ej da ga kje srečam unga z mojo jakno mislm da nebo luštno zgledalo ko ga bom uprašu če ga kej zebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Kar fajn so to zadevo poštimali v Laškem! :OK: Pozdravček puncama na štantu,kjer sta dilali sharkvodko. Maruška in še ena z imenom na M,ki sem ga pa nažalost pozabil :blush: ,nisem pa pozabil to,da je imela oblečene rumene tangice! Videl slučajno,da ne bo kakšnih nepravilnih ugibanj! :P če je mela črne lase je MOJCA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Ja.Mojca je! Pa iz Celja sta obedve! Kok sta cortkani!!!! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 malo s prizorišča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Men so ukrali usnjeno motoristično jakno, tako da sem se lepo osvežu ko sem prispel domov(70Km). Ej da ga kje srečam unga z mojo jakno mislm da nebo luštno zgledalo ko ga bom uprašu če ga kej zebe... sam to je pa res višek.... :o ...se mi kr zdi kako se počutiš.... eni so pa res.... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se