soncy Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Karamelna kava s smetano Moški v beli srajčki in rutko. Najbrž vas bo peljal v Portorož in se dve uri pripravljal, da se bo pokazal na plaži. čakam, da kdo pove, da pije takole kavo. :naughty:
doggie Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 kava s smetano sem nezahteven in počasi dobivam zajeten trebuh, ampak kava s smetano me prav prijetno požene, ja bo čas da presedlam na turško :worship:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Karamelna kava s smetano. :whistle:
soncy Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Karamelna kava s smetano. :whistle: kdaj greva v Portorož? :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Turška kava 100% žrebec. Vroč, šarmanten, ima nekaj seksi gubic, mogoče kakšen siv las. Miže in z eno roko vam bo zamenjal pnevmatiko na avtomobil To pri gumi ne velja :whistle: olagumo zamenjam... :lol1: njofra 1
bmwslo Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Turška kava 100% žrebec. Vroč, šarmanten, ima nekaj seksi gubic, mogoče kakšen siv las. Miže in z eno roko vam bo zamenjal pnevmatiko na avtomobil To pri gumi ne velja :whistle: olagumo zamenjam... :lol1: Ja, mi že vemo kako in kaj se turški streže :naughty:
riderrgirl Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Takoj ,prec morem it gledat kdo pije .....kofe z mlekom .... :D pa turško..... :D
miha Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 z mlekom pa kozarc vode :closedeyes:
bass Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 z mlekom pa kozarc vode :closedeyes: Tako in nič drugače. ;)
johanca Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 moški...ah larifari :whistle: :whistle: :whistle:
stuhec Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 in za nagrado brez najmanjšega obotavljanja spil še gajbo pira :lol1:
TONTO Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) moški...ah larifari :whistle: :whistle: :whistle: ŽENSKE...da jim bi jezik zmrznu :whistle: :whistle: :unsure: :unsure: KAVA ja sigurnu de ja. Zjutri pej mure bet in tu dvojna porcija, inu močna. Popravljeno September 3, 2008. Popravil TONTO
JaRaNe Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Kava z mlekom Kava z mlekom je izbira resnega moškega, ki ve, kaj hoče. Pazi na svoje telo, a ne pretirava. V postelji je pozoren ljubimec, v službi vzoren delavec. Dobra izbira! evo to sm jst :naughty: :whistle:
Sharona05 Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 hej to je pa isto k v hadžiji :rolleyes:
RAF Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 3 zrnca kave v dvojni vodki.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hebe mi se kako kavo pol vi naročite.... :whistle: :whistle:
riderrgirl Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 3 zrnca kave v dvojni vodki.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hebe mi se kako kavo pol vi naročite.... :whistle: :whistle: zato ti pol tolk ven meče pa si tolk naspidiran.... :whistle: :evilgrin:
Lencdo Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Ko se nemorm zbudit vseh 5 vrst kav skup namešam pa mal bailly-a not, to je to....šele čez 1 tedn greš spat pol pa jovo na novo :naughty: hec Kava z mlekom + coca cola če se mi pa mal mudi pa macciato pa mlek do vrha NI KAVE ČEZ ILLY KAVE :worship:
BremzPenzl Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 Pohorska kava: vsrana šalca od kafeja (da nea preveč blejdo zgleda) noter 2deci šnopsa, pa kelnarco za joško primeš namesto mlejka :worship:
Guest pmali Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Hemingvay je reku: Kava mora biti SLADKA kot deklica prvič, VROČA kot vsakič in ČRNA kot kletev njene matere ko zve za to.
anja37 Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Nič nismo še slišali,sam beremo še komej......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se