Vucko Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Torej ze naslov teme pove o cem se gre, odprl sm jo pa zato ker nisem nasel kaj pametnega v iskalniku. Sicer me zanima ce kdo ve zakaj mam v nvidia nadzorni plosci samo display in video & television. Kajti manjka mi precej ostalih nastavitev, ker preden sem si na novo instaliral XP-e sem imel vse normalno. Zdaj mi pa fali vec kot pol opcij, najbolj pa pogresam 3D nastavitve, ker si ne morem nastimat kakovost ali zmogljivost slike. Zgleda pa takole ta opcija ki mi fali http://shrani,si/?3G/6E/4zsx8hdB/grafaa.jpg Bil bi zelo hvalezen ce bi mi lahko kdo kako pomagal, kajti jaz sem ze obupal, ker sem potegnil ze dost stvari dol z njihove uradne strani in nic kaj uporabnega. :(
Fritz Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Manjka ti nVidia nTune aplikacija. Dobiš na nvidiini strani.
Vucko Objavljeno Julij 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Manjka ti nVidia nTune aplikacija. Dobiš na nvidiini strani. Sem namestil in dobil nekaj dodatnih funkcij, ampak se vedno nimam moznosti nastavit kakovost slike oz. zmogljivost.
Fritz Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 A si poskusil reinštalirati osnovni gonilnik za grafično kartico?
Vucko Objavljeno Julij 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 a zdaj ko sem namestil ntune, da bi probal reinstalirat gonilnike za grafo, al kako?
Fritz Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Ja..moja napaka..tisti 3D settings so del osnovnega gonilnika (in ne nTune-a)..tega imam nameščenega tudi sam in ta funkcija je normalno dostopna. Lahko pa poskusiš pred tem zagnati nVidia nadzorno ploščo in pogledati ali imaš pogled (view) standardni ali napredni. Druge možnosti ne vidim.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se