Cartman Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 enkat sm padel na tole stran, in F1 dostkat gledam tuki, na TVU playerju. Poblem se mi pojavi, ker nikakor nisem sposoben zagnati TvAnts programa. oziroma, iz njega dobit slike. a kdo to uporablja? TV ANTS. izbor programov je kar pester.
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 (popravljeno) Po novem, lahko TV gledaš kar mna GSM-u. Pri Mobiletlu je storitev trenutno brezplačna do 31.08.08 Pošlješ samo SMS z vsebino P TV na 1919 in to je to Uživaj ob ogledu prenosa iz skupščine :naughty: Popravljeno Julij 14, 2008. Popravil bmwslo
Cartman Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 (popravljeno) Po novem, lahko TV gledaš kar mna GSM-u. Pri Mobiletlu je storitev trenutno brezplačna do 31.08.08 Pošlješ samo SMS z vsebino P TV na 1919 in to je to Uživaj ob ogledu prenosa iz skupščine :naughty: problem 1: pred pol leta sem se ustrelil v koleno s prestopom k simobilu Problem 2: jez bi med šihtom mal tour gledal, česar na telefonih itaq ni. . . . :unsure: Popravljeno Julij 14, 2008. Popravil Cartman
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Imaš SLO1 in SLO 2, Šport TV Cartoon Network, Čarli TV, Info TV, Golica TV
tom Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 problem 1: pred pol leta sem se ustrelil v koleno s prestopom k simobilu Problem 2: jez bi med šihtom mal tour gledal, česar na telefonih itaq ni. . . . :unsure: Evo, tour in tudi nekaj ostalih športov lahko gledaš TUKAJ.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se