Skoči na vsebino

Slike uporabnikov foruma

ČIKO24

Priporočene objave

Običajni fantje in dekleta k pridejo k Jorasu demonstrirat proti hrvaški :> Pol pa pridejo hrvaški domobranci pa tele fantje in dekleta bežijo v notranjost slovenije :whistle: In ja meni je vseeno če bodo slovenci manjšina ker če se slovencem ne da mulcu delat nism jst kriv niti noben srb,bosanc,hrvat. A te peče k bosanci povečujejo nataliteto v sloveniji ? Pejt sexat pa sem pa tja tut kej spusti notr ne pa sam srat kako vas je zmerm manj.

dobro za sskj se tako nisi vrjetno slišal?? Ali pa mogoče. no v bistvu da ti povem noben slovenec ne bo šel za 2,5€ na uro delat. tako kot to počnejo bosanci....... pa mislim da je razprava ze brez pomena, ker ne dojameš kar ti hočemo obrazložit. Glej juznjaki so pa tako leni da tako vemo da jim ni za fukat :whistle:

lp hilton

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro za sskj se tako nisi vrjetno slišal?? Ali pa mogoče. no v bistvu da ti povem noben slovenec ne bo šel za 2,5€ na uro delat. tako kot to počnejo bosanci....... pa mislim da je razprava ze brez pomena, ker ne dojameš kar ti hočemo obrazložit. Glej juznjaki so pa tako leni da tako vemo da jim ni za fukat :whistle:

lp hilton

Makedonci za 3 e delajo :) Dej majke mi povej kaj ti hočeš obrazložit ? Še sam ne veš kaj nabijaš :D A ti se sam s slovenci družiš ? dvomim v to zadnje :D In to sam ti veš da jim ni za fukat :D Tebi ziher je zato povečuješ nataliteto ne ? Še 10 let ga ne boš naklepal :D Recesija dela svoje hehe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej extreme? demonstrirat proti hrvaski?? normalno,ce so pa si vzeli slovensko zemljo za svojo!!!kaj je tu narobe?

pa kdo pravi da so kam pol ti slovencki razbezali??cel dan so bili na meji,ce smo ze pri tem,tako da ne govori nekaj brezveze na pamet,ker se vidi da le te nimaš veliko :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej extreme? demonstrirat proti hrvaski?? normalno,ce so pa si vzeli slovensko zemljo za svojo!!!kaj je tu narobe?

pa kdo pravi da so kam pol ti slovencki razbezali??cel dan so bili na meji,ce smo ze pri tem,tako da ne govori nekaj brezveze na pamet,ker se vidi da le te nimaš veliko :winkiss:

ja ti maš pa full u glavi :> Še en papak več si :> Slovensko zemljo so slovenci šenkali tko da prosm ne nabijaj :>

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp hilton

evo še en dokaz da sm slovenc, jst namerč zaslužim na uro 5€.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo še en dokaz da sm slovenc, jst namerč zaslužim na uro 5€.

Vsi govorijo kolk mal zasluzijo bosanci. Kdo vam bajte zida ? Južnjaci. Kdo je izvajalec ter direktor teh firm ? južnjaci. A se malo služi z bajtami ? pa pustmo zdej fizikalce. mal preglejte salamonca al pa google pa mal poglejte kdo so lastniki :> Služijo mastne pare. Da ne govorimo o ciganih k ih hilton niti ne omeni ker je verjetno tudi sam simpatizira s takimi. Cigani so tudi slovenci. Med sabo govorijo cigansko ter vozijo take avte k lahko mi samo sanjamo. Poleg tega pa živijo v barakah ter dobivajo socjalno podporo. Vi se pa kurčite okoli 2m slovenske zemlje k so ih naši politiki šenkali. Zakaj se ne reši mejni problem ? ker je že rešeno ! Bol ko vas nategujejo bol se guzite seljaci.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ti maš pa full u glavi :> Še en papak več si :> Slovensko zemljo so slovenci šenkali tko da prosm ne nabijaj :>

Ekipa Bavčar, Janša in Peterle. Res je.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ekipa Bavčar, Janša in Peterle. Res je.

če bi hotli bi bla tista zemlja naša in bi se stvar reševala na sodišču tko kakor se je primer ljubljanske banke. Tisto je hrvaška zemlja in se lahko tile nacionalisti mečejo v dragonjo še naslednjih 10 let. kaj čš eni so seljaci in se jim tega ne da dopovedat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če bi hotli bi bla tista zemlja naša in bi se stvar reševala na sodišču tko kakor se je primer ljubljanske banke. Tisto je hrvaška zemlja in se lahko tile nacionalisti mečejo v dragonjo še naslednjih 10 let. kaj čš eni so seljaci in se jim tega ne da dopovedat.

Končno en somišljenik. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haha.. a morm osebno kopirat pa gor nalimat ? :D svašta.. pa ne me žalt d stara zgledam.. :D bolš za vas oz tebe! :D ;) :P drugač pa.. am.. ja.. res 17... :) kje mate pa drugi slikce d mau js komentiram, ha '? :) :unsure: :?

Evo moje, da se bova vidla k bom prsu na kafe:

post-17251-1223404367_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo moje, da se bova vidla k bom prsu na kafe:

post-17251-1223404367_thumb.jpg

jebiga, če bi mel še jakno v stilu, bi si ogoče zaslužil 10ko :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jvalant : kje si pa mojo fotko zdj našu ?? :whistle: mičken me je strah ko te tle pogledam :whistle: :evilgrin: :lol: ;)

Popravljeno . Popravil YeTika
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..ostalo je v foto albumu...

:naughty: :naughty: :naughty: :P ;) -- kar se slike tiče :D

Popravljeno . Popravil YeTika
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede na to da piše slike uporabnikou foruma....bom jst nalimu enga motorista s črno prasičko......(pa da ne bo kdo mislu da sm to jst )

pomoje da se mi bo tole še mal maščval :P :P

post-7732-1223913031_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil _SEBA_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede na to da piše slike uporabnikou foruma....bom jst nalimu enga motorista s črno prasičko......(pa da ne bo kdo mislu da sm to jst )

pomoje da se mi bo tole še mal maščval :P :P

tale črna je pa ful podobna tanovi cbr1000, sam to je športna verzija brez luči, drugače pa identična, pa še šofer paše zravn ko ulit :krneki: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!