Nagaya Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Punčko?A ti je počilo ogledalo? :winkiss: škrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ciao; belissima; mi je všeč tvoja avatar slikca s kačo. dva primorca na udaru. Ekh, še vedno sem Korošica :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ekh, še vedno sem Korošica :grim Ni važno; pri takem Avatarju te vzamemo za svojo. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) Kar se pa "izumrlih" tiče pa: - eni so se pač naveličali vsega, - drugi se skrivajo pod drugimi imeni - tretji anonimno spremljajo vse kar se novega objavlja, so ob objavljenem zgroženi in veseli, da ne pišejo več, vendar brez MSja kljub vsemu ne morejo - četrtim se pa jebe za vse skupaj Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Eh antares... ti si pa v mladosti velikokrat na glavo padel a? No Nagaja ima precej verjetno vecje znanje o motorjih, kot velika vecina nabijalcev na Motosvetu (me included)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ni važno; pri takem Avatarju te vzamemo za svojo. :lol: Ja, pa jade :rolleyes: Najdi si drugo svojo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 fino; jaz spdam v prvo in četrto kategorijo. Pravzaprav grozno. Ker to pomeni, da moja cenjena prisotnost sije samo občasno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ja, pa jade :rolleyes: Najdi si drugo svojo. Uff; ja, no, očuduje se še vedno lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 jebiga, sami so si krivi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Govori se, da je bila na MSju včasih ena čisto odpiljena punca-Divja Zver pa je bil njen nick. Sam nisem prav pogosto bral njeni hagresivnih postov pa kljub temu-spada v to temo! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Govori se, da je bila na MSju včasih ena čisto odpiljena punca-Divja Zver pa je bil njen nick. Sam nisem prav pogosto bral njeni hagresivnih postov pa kljub temu-spada v to temo! :rolleyes: Ne odpiljena, ampak blestela je z glupimi rasističnimi forami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Nebi se čudil, če bi se njegov duh kdaj naselil v Provokatorja, ..... V mene se hvala bogu ni. Sicer pa je zanimivo, da sva se s Sirom kar nekajkrat zagrabila, ampak to naju ni oviralo, da ne bi, kadar sva se srečala v živo, skupaj spila kakšne pivičke...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 George YZF :worship: Se ga kdo sploh spomni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Govori se, da je bila na MSju včasih ena čisto odpiljena punca-Divja Zver pa je bil njen nick. Sam nisem prav pogosto bral njeni hagresivnih postov pa kljub temu-spada v to temo! :rolleyes: še diha zverca nč bat :rolleyes: drgač pa ja sem tud jz že večkrat pomislu kje so kakšni osebki, ki so včas dost bli na MSju... npr. premza, era, king, apači,... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Govori se, da je bila na MSju včasih ena čisto odpiljena punca-Divja Zver pa je bil njen nick. Sam nisem prav pogosto bral njeni hagresivnih postov pa kljub temu-spada v to temo! :rolleyes: Je nič ne videvaš na faxu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Sem jo zadnjič enkrat videl vso lepo in napudrano-kdo bi si mislil, da je pod streho tako čednega dekleta lahko vse tako razmetano... Sicer pa bom jaz šel na fax samo še enkrat in to na zagovor diplome! S faxom takorekoč nimam nič več skupnega :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Pravzaprav ne; razen če je izgubil na originalnosti. SiR ma baje pametnejše delo od visenja na forumu in talanja zaušnic tistim, ki si jih sami ne znajo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 SiR ma baje pametnejše delo od visenja na forumu in talanja zaušnic tistim, ki si jih sami ne znajo ... Se pravi, da je postal ekološko ozaveščen; špara na energiji. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 če s prav spominjam je bil neki član TomKrujz ali nekaj podobnega. Vse njegove objave so bile pravi napadi stekline. kako se je njegovo stanje končalo je neznanka; ali so ga ustrelili higijeniki, ali pa je crknil sam od sebe v kakšnem jarku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Julij 16, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2008 tomkruz Tip je res agresiven-enega samega pozitivnega posta ne najdem... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 na gattoja ste pa čist pozabli :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 (popravljeno) sem pogledal v iskalnik članov, pa ga nisem najdel (tomkruza). Vseeno; agresivnost je eno, to kar počne on pa nekaj povsem drugega-motnje osrednjega računalnika. Popravljeno Julij 16, 2008. Popravil antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 na gattoja ste pa čist pozabli :alien1: daj link, da pogledamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 tomkruzTip je res agresiven-enega samega pozitivnega posta ne najdem... :krneki: čista legenda B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 daj link, da pogledamo. gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se