Prix Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Kje bi se dalo dobit kakšen pameten nahrbtnik za pametno ceno...? Link-i...dobrodošli... :naughty:
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Kakega bi pa rad?? kake posebne želje?
Prix Objavljeno Maj 22, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Nekaj, kar bi pasalo na SS motor...praktično..."kvalitetno"...udobno...
Staycool Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Če iščeš za motor so Kriega menda precej kompaktni. Za v hribe dobiš poceni v šparu, malo manj poceni v interšportu, drago in dobro pa predvsem v namenskih trgovinah aka iglu, anapurna, k2, promontana. Za v šolo se dobijo tudi v papirnicah in knjigarnah, če rabiš za na njivo pa v kmečkih trgovinah. Za transport prenosnih računalnikov jih imajo v Big bangu kar nekaj do 40€.
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Ja no.. odvisno kolk hočeš biti in.. midva imava navadnega.. dodala sva samo nove štrikce za okoli pasu pa žičke za zadrgo da se ne odpira.. in to je to.. drugač so pa u louisu (se ravno spomnim k sva tudi iskala) dobri
raceboy Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 ...kje se pa dobi te "Kriega" nahrbtnike ? kje pri nas ?
KUK679 Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Mene pa zanima kateri so najbolj udobni ?????
nk84 Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Tuki boš sigurn kakšnga najdu. So zelo atraktivni, sam cena ni glih privlačna. Dobiš jih pa u motorjet v MB. Boblbee
moppy Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Jaz imam tega , carbon look. :naughty:
hector Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 glede na tvoj moped, kupi kaj takega.
Prevtzer Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Jest mam pa tega in morm rečt da se ga med vožnjo res ne čuti, tisto za čelado notri dt res dela pa odlično se te oprime. Ni pa to za SS motorje ker če si preveč na tanku ga boš čutu uzadi u čeladi. Motomaxx 48€
Lencdo Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 tank torba....hrbet ti bo hvaležen :worship:
MiNa Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Mene pa zanima kateri so najbolj udobni ????? Tisti ki jih pustiš doma.
iced Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Jaz imam Kreiga 35L in ga prodajam, ker ga ne potrebujem več. Je pa to vrhunski moto-nahrbtnik.
INFINITI Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Jaz imam tega , carbon look. :naughty: Jaz ti tudi definitivno priporočam tega Axio Swift; za SS motor ni boljšega; je anatomski - rahlo ukrivljen za usločen hrbet, aerodinamičen in lepo "pegla" vtrinčenje vetra na hrbtu (jaz celo raje furam z njim kot brez njega). Probal sem tudi boblbee, ampak je štorast in ne-anatomski za držo na SS motorju; tiste platnene šolske torbice in nahrbtniki pa niso primerni za tak motor in hitro vožnjo - SHOP AXIO :worship:
Dolenc™ Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Sicer zgolj nasvet :) Za vse tiste, ki uporabljate običajne ruzake, zmeraj je dobro da je "fršlus" ali če sta dva, zapet čisto na robu, ker drugače se rado zgodi, nisem edini ki se mi je, da se ruzak odpre in stvari lepo odplapolajo v neznano.
RenoRaines Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Pa niso tile nahrbtniki iz trde plastike nevarni za hrbtenico pri morebitnem padcu?
Jure Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 (popravljeno) Meni sploh ni jasno zakaj komplicirat z enmi special nahrbtniki.. Jaz imam enega iz Polota, ki je bil lani na Imotu v akciji za 5EUR, je mehek, ima trak za pripetje okoli pasa, da ga ne premetava in to je to. Je dovolj velik, pri vožnji ne moti popolnoma nil (pozabiš, da ga imaš gor po nekaj km) in z njim se 200 pelješ brez problema :) Zakaj torej dat 200EUR za en plastičen nahrbtnik ala Boblbee, ki kot prvo deluje bolj okoren, kot drugo je pa še grd. Pa ne mi rečt zaradi zaščite hrbtenice, ker zato imamo želve :) Popravljeno Januar 21, 2009. Popravil Jure
RenoRaines Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Nekako delim mnenje z Juretom. Tista bunka ti pa pri padcu prej krivi hrbtenico kot kaj drugega - IMO.
bikez Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Jaz mam navadno torbo, pa me ne moti čisto nič, če se peljem 100 al pa več :)
sesir Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Čez vojaškega ga ni!Dost velik ali mali.Na dost mestih za pripet,močan!Brzina sploh ni pomembna gre z njim na ful,če ni poln seveda :unsure: V njega gre kombinezon in škornji...Poceni...pa kaj češ lepšega!
bass Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Nekateri cenimo tudi obliko, ne le funkcijo. Jaz imam tega za laptop in mislim, da se bo tudi na motorju obnesel, je neverjetno ergonomski, odlične kakovosti, ima ogromno uporabnih žepov, pa še zapne se spredaj. Se ga pa dobi za cca. 50€. Boljšega še nisem imel. http://www.logitech.com/index.cfm/notebook...33&cl=US,EN klik na image gallery
stuhec Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 za vsakodnevno uporabo je dobro imet čim manjšega če pa kaj več rabiš poleg pač vzmeš večjega tak da moraš potem 2 nahrbtnika met
Jure Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Nekateri cenimo tudi obliko, ne le funkcijo.Jaz imam tega za laptop in mislim, da se bo tudi na motorju obnesel, je neverjetno ergonomski, odlične kakovosti, ima ogromno uporabnih žepov, pa še zapne se spredaj. Se ga pa dobi za cca. 50€. Boljšega še nisem imel. http://www.logitech.com/index.cfm/notebook...33&cl=US,EN klik na image gallery Kje pa se ga da kupit pri nas? Zgleda interesantno, itak bi rabil nekaj takega za prenosnik sabo vlačit :)
Barth Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Kje pa se ga da kupit pri nas? Zgleda interesantno, itak bi rabil nekaj takega za prenosnik sabo vlačit :) bigbang/bof
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se