Shargo Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Imam dve novi zimski gumi DEBICA 135x12 za marutija ali kaj podobnega, qrc, sem iskal naokoli in spraseval, potem sta mi pa kar dva kolega isti dan prinesla. Aja cena 6k/sit za komad .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Imam dve novi zimski gumi DEBICA 135x12 za marutija ali kaj podobnega, qrc, sem iskal naokoli in spraseval, potem sta mi pa kar dva kolega isti dan prinesla. Aja cena 6k/sit za komad .) ← To pa tut na kak motorin paše, a? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Imam dve novi zimski gumi DEBICA 135x12 za marutija ali kaj podobnega, ← Na bolhco - uno ta staro in fičaka tud paše. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedanc Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 (popravljeno) Sem nekje prebral, da za zimske gume znižujejo zakonsko določenih 4mm na 3mm. Tako, da bodo lanske ŠE zakonsko dovoljene tudi letos opravile svojo nalogo :D Popravljeno Oktober 8, 2004. Popravil bedanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Imam dve novi zimski gumi DEBICA 135x12 za ← Ja jih ze ni vec .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Pri zimskih gumah prisegam predvsem na Goodyear Ultragrip 6. LAnsko leto so se po vsej tisti plundri, zglajenemu snegu in ledu ter prelazih v dolomitih NORO OBNESLE. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Po suhi cesti so imele nižjo porabo, kot moje sedanje letne :blink: , ne moreš verjet, če ne pregledaš tako potovalnega računalnika kot na roko izračunaš. Za letos pa bojo še sigurno dobre. :OK: lp Rudi p.s. Tole z dimenzijam je treba pazit, če te plavi dobijo, da imaš gor dimenzijo, ki ni navedena na homologaciji se šteje, da vozilo v prometu ni izpravno, potem se pa začne pisanje listkov... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Je kdo imel kake izkušnje z zimskimi gumami Matador ali Hankook 155/70/13 ? Rabim za Cliota so pa cca 7000 SIT. Nekam so mi sumljivo poceni ! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 družba, ne ga lomit z drugimi dimenzijami, če nimate homologacije v teh razponih!!! točn preverte!!!!! ← Zimske mam naceloma taksne kot so homologirane.. kar se pa letnih tice.. :naughty: btw : Sava Exact ni vredna niti tistih nekaj ksit kolikor stane, z Eskimo se pa da kar solidno peljat, tako da spet odvisno kater model misliš. ← Ko je bil tale post napisan, mislim da sploh se ni blo zunaj Eskimo S3, ki pa so neprimerno boljse od s2. Res super guma. S 165/65/13 na R5 sm prsu po snegu kamorkoli.. tudi letos jih bom kupil za na zdejsnji avto - priporocam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Dober dan jaz imam eno vprasanje, in sicer: mi imamo avto renault twingo in ima nekakšno baje "čudno" dimenzij gum 155/65/14 in baje ni teh gum, samo od dveh proizvajalcev, michelin & good year, če kdo ve če se kje da dobit kakšne gume ki so malo cenejše in vseeno vredu, hvala :) lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Lahko daš brez problema 155/70/14 Drugače pa furam Fulda nevemkeraoznaka pa se kar obnesejo. So jako mehke in jih temu primerno tut pobira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 dons sm dobu komplet zimskih gum z avstrije za cca.30Ksit .) ko pade sneg,povem kako se obnesejo.lani sem imel fulda na 15'' platiščih pa je blo podn od vožnje po snegu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 hvala za informacijo .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Marshal...poceni...ne kidam pa vedno pridem (30m) na cesto tut čez naplužen rob ceste, nobene nesreče, nobenkrat nikjer ostala (tudi logaški klanec v lanskih zametih), nikol me ni odneslo al karkoli.... torej..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Če koga zanima ... prodam 4 kose zimskih gum dimenzije 195/65-14 znamke Hankook KW 17, kupljene decembra lani, prevoženo manj cca 1.000 km ... kot nove. Vse ostalo na PM. Sorry za :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Sem nekje prebral, da za zimske gume znižujejo zakonsko določenih 4mm na 3mm. Tako, da bodo lanske ŠE zakonsko dovoljene tudi letos opravile svojo nalogo :D ← Res je, ravno prejšnji teden sem na AMZS pisal teorijo za B, in sem si moral to spremembo zapomnit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 15, 2004 Deli Objavljeno Oktober 15, 2004 (popravljeno) Kako nas naši uvozniki gulijo s cenami gum, preverite na tem mestu, naj povem samo še, da je trgovina v Celovcu, in da cene držijo, preverjeno.... ali pa tukaj, te cene so iz D.... Skratka izračunal sem, da, če primerjam 15" Michelinko Alpin za moje skromno vozilce, v Avstriji za enako ceno, dobim skoraj lito platišče zraven ... Cena v SLO 26.500,00 SIT za gumo brez montaže in centriranja, v A komplet na litem platišču, zmontirano in scentrirano 135€...Ergo? Popravljeno Oktober 15, 2004. Popravil lojzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 15, 2004 Deli Objavljeno Oktober 15, 2004 Lojzi, nekako ne najdem cen gum na oni avstrijski strani? Kje jih pa skrivajo? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 15, 2004 Deli Objavljeno Oktober 15, 2004 (popravljeno) Lojzi, nekako ne najdem cen gum na oni avstrijski strani? Kje jih pa skrivajo? <_< ← Weiter angebote spodaj pod feltno...vendar samo v kompletu...za same gume morš poklicat, poslat e majl ali se osebno oglasit tam.... Ker to je velikanska veriga, mislim, da imajo čez 500 trgovin po A in D... tko, da samih cenikov produktov še tud jaz nisem uspel odkriti. Nekaj cen imaš pa v angebot katalogu zgoraj levo Popravljeno Oktober 15, 2004. Popravil lojzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 prodam rabljene Semperit zimske gume 165/65 14 (razlog: zamenjali smo avto in novi ima drugo dimenzijo gum) ....aja oglasi, ups :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Do sedaj sem že zvozil drugi komplet S3,odlična guma zdržala 65kkm.Gues what?Je že montiran tretji komplet :) DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Do sedaj sem že zvozil drugi komplet S3,odlična guma zdržala 65kkm.Gues what?Je že montiran tretji komplet :) DAN ← Le kdo je avto peljal k vulkanizerju :hmm: :devil: :naughty: :hmm: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Ma ja,temu se reče dobra šola,ha,ha .) Drugače sem pa mislil na un tadrug avto,čeprav pa tudi za tega velja isto. :D DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Po novem zakonu je min. dovoljena globina profila na zimski gumi 3 mm (prej 4). Mislim da je to korak nazaj v varnosti. Tukaj imam v mislih predvsem pojav aquaplaninga ki se potencira pri snežni brozgi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 26, 2004 Deli Objavljeno November 26, 2004 http://www.sicherbestellen.de/reifendirekt/start.html]nemška internetna prodajalna pnevmatik Izkušnje dobre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno November 26, 2004 Deli Objavljeno November 26, 2004 http://www.sicherbestellen.de/reifendirekt/start.html]nemška internetna prodajalna pnevmatik Izkušnje dobre. ← Kaj misliš s tem? Ali mar pošiljajo robo tudi v SLO?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se