Skoči na vsebino

rieju-kopija enduro


sosk

Priporočene objave

dejte mi prosim povejte kak je kaj s tem motorom rieju-kopija enduro ka se zanimam za njega, 2005 letnik. rad bi ga kupo pa nvm če se mi splača mislm rečt če bo dobro delo??? če se kvari pa to??  no hvala za odgovore že za v naprei.

         

post-20707-1216376549.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prijatelj ga ima že pet let, tako da ti lahko povem nekaj stvari iz njegovih (in tudi mojih) izkušenj. Ima model spike-enduro 50ccm. Deli so precej kakovostni. Motor je sestavljen iz delov različnih držav proizvajalcev (minarelli, showa, yamaha...) Ko ga je dobil, je menjal samo izpuh in motor je resnično lepo laufal. Lepi pospeški in visoka končna(za 50 ccm) -po števcu 105-realnih nekje 90. Ogrodje motorja je tako ali tako močno narejeno kot pri nekateih 125ccm motorjih. Z njim ni imel nikakršnih resnih problemov. Problem je bil le pri servisiranju, ker ga je moral voziti daleč(ne vem točno kam). Na splošno rečeno je motor res ok, vendar z leti postane prešvoh...Za konkretnejše informacije me lahko kontaktiraš na pm, kjer ti lahko posredujem prijateljevo telefonsko. Lp Anže

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dejte mi prosim povejte kak je kaj s tem motorom rieju-kopija enduro ka se zanimam za njega, 2005 letnik. rad bi ga kupo pa nvm če se mi splača mislm rečt če bo dobro delo??? če se kvari pa to?? no hvala za odgovore že za v naprei.

Bok... Uporabi iskalnik, ker je o tem motorju ze bilo govora. Uglavnem: Vidim da si iz brežic, tako da ga lahko kupiš v Krškem TA. Motor je ql. Ko je zablokeran je sicer malo švohen potem je zakon :whistle: Delalo bo use tko kot treba sam nesmeš pozabt da nimas kroske. Če se boš preveč vozil po hostah in ostalih jebucih pa hitro kej zarusta, kaki ležaji grejo pa to... Za normalno vožnjo pa nima bit kej narobe :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha. ja hvala. sam, servis pol nebom mogo delat pri rieju servisi ker v krškem je servis za rieju.

:unsure:

Kaj si zej povedu :whistle: ?. češk ti servisera use kar tam kups

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!