umetnica51 Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 ....ali preprosto v...... črn kufe......
pik1 Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 .... ker samo še mal, in koooooonc bo posta ....
mojamiska Objavljeno Marec 30, 2013 Opozori Objavljeno Marec 30, 2013 ......, ki to ne more biti, ker se počasi in vztrajno spreminja v vejico in se nadaljuuuuuujeeeeeee v nekaj ....
pik1 Objavljeno Marec 30, 2013 Opozori Objavljeno Marec 30, 2013 .... kot je pivo, postrežen skupaj z ljubeznijo ....
umetnica51 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ....ampak je sam šunka u hren namočena......
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 .... pa včas še kšna klobasa, tud namočena v ....
anja37 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ...in klobasa pikiča tud namočena v.....u51 čebulco preluftej,da ne..... zajček ja no prim že 1x in ne mislt na greh,ker..... joj banda pogrešala vas sem,sej ne vem kje bi začela,kaj šele končala..... Zivnorc in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ...in klobasa pikiča tud namočena v.....u51 čebulco preluftej,da ne..... zajček ja no prim že 1x in ne mislt na greh,ker..... joj banda pogrešala vas sem,sej ne vem kje bi začela,kaj šele končala..... .... za začetek probaš na koncu tunko z ....
motozajebant Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 od katerega ostane kalamar...
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ....ki ga palačinka sprejme v palačinko...
umetnica51 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ....ki nima veze z našo IZGUBLJENO divo s primorske....anjo37.....
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 .... in prec spletla skupej vse svoje linke tle gor v eno ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se