RSTDRIVER Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 kdo je kriv za ostale: mladić, šešelj, izetbegović, ...in ostali vojaki z malo višjim činom ki so izvrševali ukaze za poboj civilnega prebivalstva tukaj je pogled na dogajanje z druge strani: http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/sokol...tina_forum.html resnic je vedno več in balkanski kotel, ki se mu reče bih, je po moje imel še najbolje pošlihtan drug tito.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 kdo je kriv za ostale: mladić, šešelj, izetbegović, ...in ostali vojaki z malo višjim činom ki so izvrševali ukaze za poboj civilnega prebivalstva aja? :kva1: a tisti, ki so pa streljali pa niso nč krivi? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 a tisti, ki so pa streljali pa niso nč krivi? :hmm: Ne, ker so samo izvrševali ukaze. In vojak izvršuje ukaze, ne pa da razmišlja in ima pomisleke če bi ali ne... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Ne, ker so samo izvrševali ukaze. In vojak izvršuje ukaze, ne pa da razmišlja in ima pomisleke če bi ali ne... ;) j.... ukaze kjer pobijaš nemočne, otroke, ženske, sorodnike, prijatelje, sosede. :wacko: ga ni generala, ki bi po njegovem ukazu to počela. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 (popravljeno) j.... ukaze kjer pobijaš nemočne, otroke, ženske, sorodnike, prijatelje, sosede. :wacko: ga ni generala, ki bi po njegovem ukazu to počela. :headbang: se strinjam, samo če ne doživiš vojne ne moreš vedet kak je to...ko ti enkrat pobijejo celo familijo tut ti več ne izbiraš, postaneš ista žival...zato navadne vojake in ljudstvo ki se je branilo je težko česa obtoževat, dogajale so se svinjarije na obeh straneh, za te svinjarije pa ni doben drug kriv kot politika...ljudje so složno živeli desetletja, stoletja skupaj, če lahko pes in mačka pr meni doma živita skup brez da se pokoljeta, zakaj te ljudje drugih narodnosti in vere ne bi mogli...ampak je pač prišlo par veleumnih nacionalistov, opralo možgane ljudstvu in zgodilo se je, kar se pač je... Popravljeno Avgust 4, 2008. Popravil chunga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 ...ljudje so složno živeli desetletja, stoletja skupaj... kaj pa če je bila ta sloga v veliko primerih navidezna, ker jo je obvladovala centralna roka 'pravice', ki je tiste, ki so bluzili odstranila ali poslala na 'nek' otok kamne štet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 ga ni generala, ki bi po njegovem ukazu to počela. :headbang: O ja, verjami da bi... ;) Ljudje v vojno ne gredo živali, to postanejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 O ja, verjami da bi... ;) Ljudje v vojno ne gredo živali, to postanejo... ja, se strinjam. kot vojak maš dve izbiri: metek s fronte ali metek za neizpolnjen ukaz. tako je bilo in je še...... še nekej o kompleksnosti dogajanj v bih: http://bs.wikipedia.org/wiki/Historija_Bosne_i_Hercegovine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 O ja, verjami da bi... ;) Ljudje v vojno ne gredo živali, to postanejo... res žalostno, da ti lahko nekdo tako spere možgane, da si prepričan, da je otrok pred puškinjo cevjo, tvoj najhujši sovražnik. :evilgrin: in se ima povrhu še za moškega. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 ja, se strinjam. kot vojak maš dve izbiri: metek s fronte ali metek za neizpolnjen ukaz. tako je bilo in je še...... še nekej o kompleksnosti dogajanj v bih: http://bs.wikipedia.org/wiki/Historija_Bosne_i_Hercegovine al pa metek tistemu, ki ukazuje pokol civilistov? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 res žalostno, da ti lahko nekdo tako spere možgane, da si prepričan, da je otrok pred puškinjo cevjo, tvoj najhujši sovražnik. :evilgrin: in se ima povrhu še za moškega. :wacko: Ja, žalostno je to, se strinjam. Ampak veš, tako pač je in vedno bo... Zato pa, radi se imejmo in uživajmo kolikor in kako dolgo pač lahko. :) Se strinjaš soncy, al te moram ubit!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 al pa metek tistemu, ki ukazuje pokol civilistov? :hmm: Ja, v Spielbergovih filmih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Ja, žalostno je to, se strinjam. Ampak veš, tako pač je in vedno bo... Zato pa, radi se imejmo in uživajmo kolikor in kako dolgo pač lahko. :) Se strinjaš soncy, al te moram ubit!!! :P :kva1: ubit???? ok, če bi reku napit, bi še razumela :lol: se pa prekleto strinjam s tabo, da se imejmo radi. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 res žalostno, da ti lahko nekdo tako spere možgane, da si prepričan, da je otrok pred puškinjo cevjo, tvoj najhujši sovražnik. :evilgrin: in se ima povrhu še za moškega. :wacko: http://www.voanews.com/bosnian/archive/200...-02-05-voa4.cfm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 če bi reku napit, bi še razumela :lol: A da bi pa ti mene povabla, pa ti niti na pamet ne pride? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 A da bi pa ti mene povabla, pa ti niti na pamet ne pride? :whistle: kar prid, mam pir in pivo :naughty: sam nevem, če bo zate dovolj? :hmm: mam bolj majhn hladilnik :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 kar prid, mam pir in pivo :naughty: sam nevem, če bo zate dovolj? :hmm: mam bolj majhn hladilnik :cry: pridem en dan, ampak če obljubiš, da se boma partizane pa nemce špilala. :P da ne boš mela kakih fint, jaz bom partizan pa pika!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 pridem en dan, ampak če obljubiš, da se boma partizane pa nemce špilala. :P da ne boš mela kakih fint, jaz bom partizan pa pika!!! B) jz bi rajš kavbojce in indijance :lol: znam dobr s lokom strelat :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 se strinjam, samo če ne doživiš vojne ne moreš vedet kak je to...ko ti enkrat pobijejo celo familijo tut ti več ne izbiraš, postaneš ista žival...zato navadne vojake in ljudstvo ki se je branilo je težko česa obtoževat, dogajale so se svinjarije na obeh straneh, za te svinjarije pa ni doben drug kriv kot politika...ljudje so složno živeli desetletja, stoletja skupaj, če lahko pes in mačka pr meni doma živita skup brez da se pokoljeta, zakaj te ljudje drugih narodnosti in vere ne bi mogli...ampak je pač prišlo par veleumnih nacionalistov, opralo možgane ljudstvu in zgodilo se je, kar se pač je... Opa, chunga lunga a si ti vojno od blizu videl? Mislim, da ne......... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Opa, chunga lunga a si ti vojno od blizu videl? Mislim, da ne......... :evilgrin: sem jo, ampak na srečo toto 10- dnevno pokanje v sloveniji...tisto kaj pa se je dogajalo v bosni in na hrvaškem pa na srečo ne, poznam pa mnogo ljudi ki so jo in so mi pripovedovali iz prve roke glede grozot ki so se dogajale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 http://www.voanews.com/bosnian/archive/200...-02-05-voa4.cfm RST, rahlo mešaš vse po vrsti. Resnic je več vendar številke, način vodenja vojne in sam rezultat vojne (etnično očiščena ozemlja) govorijo nekaj drugega. BTW, slišal sem, da so se v BiH borili tudi starejši mladoletniki a domnevam, da je soncy imela v mislih pobijanje neoboroženih otrok in civilistov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 sem jo, ampak na srečo toto 10- dnevno pokanje v sloveniji...tisto kaj pa se je dogajalo v bosni in na hrvaškem pa na srečo ne, poznam pa mnogo ljudi ki so jo in so mi pripovedovali iz prve roke glede grozot ki so se dogajale Koliko si bil star? Tako na pamet sklepam, da kakih 4-6 let.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 RST, rahlo mešaš vse po vrsti. Resnic je več vendar številke, način vodenja vojne in sam rezultat vojne (etnično očiščena ozemlja) govorijo nekaj drugega. BTW, slišal sem, da so se v BiH borili tudi starejši mladoletniki a domnevam, da je soncy imela v mislih pobijanje neoboroženih otrok in civilistov. fritz, načeloma se ne spuščam v to kdo je za kaj kriv, ker.... če bi zmagala druga stran, bi gledali dokazovanje krivde drugim ljudem. ja? mešam zadeve? .... ko mi boš dokazal na konkretnem primeru, da vojak, ki so mu zadali ukaz lahko razmišlja s svojo glavo in preživi, onda može.... in jest na eni strani na drugi pa oborožen mulc..... ja, pustil mu bom, da me pihne..... tko k vsi tukaj... v dobro oboroženega mulca... ja. drugače naj pa določene osebe tukaj nehaj natolcevati na prazno in konkretizirajo zadeve... dojenček na ražnju pa tko.. a, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 http://www.index.hr/vijesti/clanak/navodna...oru/397268.aspx http://www.index.hr/vijesti/clanak/karadzi...ica/397294.aspx to so danes objavili hrvatje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 vsaka vojna je brezsmislna, morija v imenu politike. :wacko: tud ne bom razumela čemu kot država zapravljamo denar za oborožitev. Aja, če nas kdo napade. :lol: vsak nas lahko zmelje v parih minutah, če imamo vojsko al pa ne. naši vojaki delajo red po svetu, saj res. :slap: mirovna misija z orožjem :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se