pkoco Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Glejte ne vem mogoče tema že obstaja ampak v nobeni ni točno obrazloženo zato prosim ne je blokirat. Kupujem 50 ccm tzr-jko al pa kaj podobnega pa me zanima koliko pridejo vsi stroški pri nakupu rabljenega že registriranega motorja(prepis,cestna taksa, zavarovalnica)vbistvu vsi stroški ker sem na tesno z denarjem in ne vem kaj vse je sploh treba plačat zato mi to prosim naštejte in koliko to stane približno vse skupaj :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Glejte ne vem mogoče tema že obstaja ampak v nobeni ni točno obrazloženo zato prosim ne je blokirat. Kupujem 50 ccm tzr-jko al pa kaj podobnega pa me zanima koliko pridejo vsi stroški pri nakupu rabljenega že registriranega motorja(prepis,cestna taksa, zavarovalnica)vbistvu vsi stroški ker sem na tesno z denarjem in ne vem kaj vse je sploh treba plačat zato mi to prosim naštejte in koliko to stane približno vse skupaj :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Raikonen svaka ti čast :worship: Mislim da ti je uspelo odpreti največ tem na tem forumu :whistle: .. okol 100€ te bo to prsl pomojem. Bo kdo natančneje poveadu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2008 dejte res bl natančno povedat kaj vse je treba plačat in kolko :worship: :worship: :worship: :worship: B) hvala 50ccm hvala B) kaj češ če me vse zanima :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2008 dejte prosim odgovorite ki me zelo zanima :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Hja ,mislim da kot gajba pira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 prepis pride 10€, vse ostalo pa pogledaš na amzs.si, kjer si izračunaš stroške registracije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 prepis pride 10€, vse ostalo pa pogledaš na amzs.si, kjer si izračunaš stroške registracije jst sm dav za prepis za 125ccm 20€ , pa mislim da ni razlika v ceni zaradi kubature, ampak je odvisno kam greš prepisat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2008 pa pride zdraven še kakšno zavarovanje al pa cestna taksa????????? :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 vem da pri registraciji pride tudi zavarovanje a pride tudi pri prepisu :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ja zavarovat moreš motor da ga lahk registriraš al ka tebe zanima :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ne če ga morm zavarovat pri prepisu pri registraciji vem da ga je treba, mene zanima če ga je treba zavarovat pri prepisu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 to pa itak da ne :slap: sej lahko maš ti motor nezavarovan in neregistriran doma v garaži :whistle: zavaruješ ga ko ga registriraš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 lej ja vprašujem ker pri avtu se to mora.Pa ja mislim kupit že registriran motor in potem pri prepisu me zanima če moram plačat še zavarovanje zdraven zato ker pri avtih je to obvezno ne vem pa kako je to pri mopedih :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gpmotors Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Raikonen svaka ti čast :worship: Mislim da ti je uspelo odpreti največ tem na tem forumu :whistle: .. okol 100€ te bo to prsl pomojem. Bo kdo natančneje poveadu Ni velik denar!!! Registracija novega z zavarovanjem vred 55 EUR!! Pred enim mesecom!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se