vulcan Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 LP, a mogoce kdo ve ali bo oktobra (12.10.?) moto zbor v Goriskih Brdih? Lansko leto se je nekaj govorilo, da je zadnje... Na soncno jesen... :) Vulcan
Noise Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Poglej v motosvetov koledar :arrow: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...scena&View=0005 Tam piše, da bo zbor v Vipolžah 12. oktobra... Lani smo se motosvetovci odpravili kar skupaj... najverjetneje se bomo tudi letos :)
.T. Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 najverjetneje se bomo tudi letos :) Valjda! Ob 12:00 start izpred Paviljona na Brezovici. Tadej
Zoolo Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 najverjetneje se bomo tudi letos :) Valjda! Ob 12:00 start izpred Paviljona na Brezovici. Tadej Tadej a nisi ti tut lani probu it izpred Paviljona tko kot mi vsi, pa smo vsi ugotovili da je skret lokacija, ker je preveč različnih skupin motoristov odhajalo izpred lokala. :?: Treba bo spremeniti lokacijo, da nebi spet po nepotrebnem prihajalo do slabe volje in neumnosti.
Noise Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 najverjetneje se bomo tudi letos :) Valjda! Ob 12:00 start izpred Paviljona na Brezovici. Tadej a nisi ti tut lani probu it izpred Paviljona tko kot mi vsi, pa smo vsi ugotovili da je skret lokacija, ker je preveč različnih skupin motoristov odhajalo izpred lokala. :?: Treba bo spremeniti lokacijo, da nebi spet po nepotrebnem prihajalo do slabe volje in neumnosti. Uuu, kje je še to :)
LuCy Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Jaz sem pa "dobila na ušesa", da naj bi bilo srečanje v Brdih (na isti lokaciji kot lani) zaradi lastništva tistega gradu ali karkolipačžejetistastavba letos vprašljivo. Ampak glede na to , da je srečanje še vedno vpisano na seznamu, so to najbrž samo govorice... Možno pa je seveda, da ne bo na istem mestu kot lani. Več ne vem.
sramezljiv Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Jaz sem pa "dobila na ušesa", da naj bi bilo srečanje v Brdih (na isti lokaciji kot lani) zaradi lastništva tistega gradu ali karkolipačžejetistastavba letos vprašljivo. Ampak glede na to , da je srečanje še vedno vpisano na seznamu, so to najbrž samo govorice... Možno pa je seveda, da ne bo na istem mestu kot lani. Tudi jaz sem nekaj slišal okrog tega,kar se tiče gradu :?: :?:
Pervy Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 jap isto z lastništvom grada in problemi sem slisal tudi jaz. a nebi nekoga tam kontaktirali pa iz prve roke zvedli kot da ugibamo?
kača Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Letošnji zbor v Brdih je zelo vprašljiv prav zaradi lokacije ... Kolker sem jaz slišala, je skoraj 100%, da na tisti lokaciji ne bo več ... Poznam veliko Bricev - motoristov (ki sicer niso v MK Brda) in noben ne ve točno povedat kaj in kako bo ... Pa tudi obstoj kluba je bolj vprašljiv ... zato ... :roll: ... ne vem ... Vseeno upam, da se bodo vseeno kaj zmenili ... Lp, kača
MARJA Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Da ne bo nateg, kot pri BMW moto klubu iz Celja.
Brrrm Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Tudi če bo nateg, bo vožnja tja dol, če bo vreme primerno, prijetna tako, da se lahko delamo, kot da tam nekaj bo. Ali bo ali ne, je pa vseeno. :)
Noise Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Da ne bo nateg, kot pri BMW moto klubu iz Celja. Hmm, "Brdaši" pa so mislim da tolk motoristi, da bodo to sporočili...
kekec III Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Tudi če bo nateg, bo vožnja tja dol, če bo vreme primerno, prijetna tako, da se lahko delamo, kot da tam nekaj bo. Ali bo ali ne, je pa vseeno. :) ja,Brrrm,spomnim se lanskega zbora in tvoje dogodivščine /bližnjega srečanja z avtomobilom...
huba-buba Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 jaz pa bom moral letos manjkat :cry: saj sem se odločil da grem malo za naše fuzbalere navijat v Paris :D sem bil pa kar vsako leto in mi je bilo zelo o.k., če ne druga zelo lepa tura s štajerskega konca prek avstrije :P res da so te prometne malo vrgle slabo luč na celotno dogajanje zato upam da bo ta zbor še ostal vnaprej :D
vulcan Objavljeno September 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2002 Ja lansko leto je bilo res fajn, sej zato vprasam, ker je tud meni nekaj na usesa prislo, da skoraj 100% zbora ne bo na isti lokaciji, ce zbor seveda bo... upamo, da bomo pravocasno izvedeli tocne informacije :o Drugac pa vseeno kaksen izlet v njihove konce ne more skodovati :wink: bomo sami naredil festo :D :twisted: :D Vulcan
Blade Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 A ni bilo lan na dan zbora cel kup nesreč nekaj hujšega še celo na samem kraju zbora (OTROK) :?:
Brrrm Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Ja, med drugim sem se tam prvič ulegel na asfalt, na srečo brez posledic, razen za ročico prednje zavore na Gilerci, ki so mi jo potem Trgoavtovci 3/4 leta uvažali. Bila pa je žal tudi nesreča, v kateri je umrla sopotnica na motociklu.
.T. Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Bila pa je žal tudi nesreča, v kateri je umrla sopotnica na motociklu. Ponoci tistega dne pa je na sarpentinah nad Solkanom izgubil zivljenje se en maldi "motorist" iz Ilirske Bistrice (nergistriran motor, brez izpita, vinjen, s polnim gasom v ovinek, padec pri zaviranju in trk v stebricek kovinske obcestne ograje - tko so povedali na dnevniku naslednji dan). Tadej
kekec III Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Že ,ko smo štartali iz Brezovice ,nas je bilo kakih 300 motoristov-kar je vseeno preveč,da bi bilo varno..
strom Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 Kaj zdej... že kej novga? LP
Krokar Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Ja lan je bl kar uredu .... piz.. lažem.. ful je blo dobr (zame), tako da sm ratal do konca in naprej zasvojen z motociklizmom..... :lol: 8) :lol: Letos pa ??? Krokar
fifty Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Sezone ne moremo zaključiti, če ne bo Brd! Si bomo morali kaj drugega izmislit na ta datum!
Brrrm Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Gremo na eno motosvetovo celodnevno skupinsko vožnjo po sončnih koncih Slovenije. :D
Ice Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Gremo na eno motosvetovo celodnevno skupinsko vožnjo po sončnih koncih Slovenije. :D po lanskoletnih izkusnjah se le-te ne mislim udeleziti (preveczacetnikovpress)
Brrrm Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Kaj boš jamral, sedaj smo eno leto starejši in izkušenejši :wink: :evil: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se