Pervy Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 ok kdaj pa bo? sem pozabil datum drugace pa sem vedno bil tam razen lani tako da GREM!!!!
Jackal Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 ZBOR V BRDIH BO !!! jiiiiipejjjj!!! Se ya guys and dolls,... 8)
.T. Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 ZBOR V BRDIH BO !!! Za te dobre novice dobi Hotschko en pir! Tadej
.T. Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Ma itak da bo zbor, sej mora bit!!! Lani sem se zalubla gor :oops: :oops: A u Zorkota? (brez zamere samo hecam se) Tadej
mukki Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Seveda da bo in jaz bom spet tam svetla..... 8) jupi.... :twisted:
hotschko Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Datum 12.Oktober lokacija ista kot lani (Vipolže)
klimbra Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Pa bo padu še en golaž.....JEDEŠPEČESEREŠPEČE :oops: :D :D
Kiki Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 ZBOR V BRDIH BO !!! Superca... :P :lol: Letos bomo vzeli šotore zraven....,torej gremo za dva dni....upajmo, da bo vreme ta pravo :wink:
vrho1679 Objavljeno September 22, 2002 Opozori Objavljeno September 22, 2002 Datum 12.Oktober lokacija ista kot lani (Vipolže) Dej še enkrat poklič, pa vpraš kak bo vreme in vin. :lol: :D :wink:
Rocky Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Torej! Drugače pa naredimo na tisti dan skupno "Oktobersko furo". To itaq, ampak čevapčiči v Brdih so pa edinstveni, tko da, počakmo, pa bomo videli, ali s čevapčiči ali brez ! :wink: Lojzi, kar se tiče čevapčičev mi nič ni jasno. Kaj si imel poznano kuharico -kuharja? Namreč tako zanič čevapov (zunaj zažgani, znotraj surovi s čudnim okusom) še nisem jedel nikoli. Naslednji dan pokvarjen želodec. Vso zadevo sem moral popravljat s kraškim teranom začenši naslednje jutro na vožnji proti obali. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
vrho1679 Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Torej! Drugače pa naredimo na tisti dan skupno "Oktobersko furo". To itaq, ampak čevapčiči v Brdih so pa edinstveni, tko da, počakmo, pa bomo videli, ali s čevapčiči ali brez ! :wink: Lojzi, kar se tiče čevapčičev mi nič ni jasno. Kaj si imel poznano kuharico -kuharja? Namreč tako zanič čevapov (zunaj zažgani, znotraj surovi s čudnim okusom) še nisem jedel nikoli. Naslednji dan pokvarjen želodec. Vso zadevo sem moral popravljat s kraškim teranom začenši naslednje jutro na vožnji proti obali. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY No, saj je napisal da so edinstveni :lol:
Sanda7 Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Super,ta zbor mi je ta najboljš,sploh če bo vreme kot lani bo zakon.Se vidimo tam.
motoristka1 Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja morate priznat, da je res kul plac v Brdih. Upam, da letos ne bo niti ene nesreče, ki so lansko leto zgrnile temen oblak nad prireditvijo. Torej tisti iz oddaljenih krajev - srečno in previdno na poti. In Tadej: A ma Zorko zelene uke? Če ja, pol sem se zihr v njega zalubla. :wink:
Brrrm Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 kar se tiče čevapčičev mi nič ni jasno. Jaz tudi jedel lani čisto ordinarlih porcijo čevapov in bili v redu in ne povzročali nikakršnih notranjeorganskih težav. :D
Robert Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 A ma Zorko zelene uke? Če ja, pol sem se zihr v njega zalubla. :wink: Ma kaj padaš poleg zelenih uk na Harleye ali na 50 letne tipe? :wink: Pozdrav od Roberta
Biba Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Zdravo! Najbrž kdo med vami že ve, da so ta mesec na Hrvaškem dnevi tartufov. Tako smo - motoristi - dobili od enega izmed organizatorjev povabilo, da se oglasimo v vasici Livade (nekaj km iz Buzeta proti Istarskim toplicam). Najbolj primeren dan se je nekako zdel sobota, 12. oktobra - pred odhodom v Brda. Z Obale nas bo šlo kar nekaj in upam, da tudi od drugod? Za uro odhoda se še nismo dogovarjali, ampak predvidoma bi se štartalo ob 12h izpred Snack bara v Žusterni (Koper). Z ostalimi bi se lahko dobili nekje na poti (Kozina, ...?) in skupaj nadaljevali pot do Livad. Kaj porečete?
Vale Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Vam svetuje, da se odzovete vabilu Bibe, ker bo FAJN :multi: Biba, z Mariotom se vama pridruživa v Brdih ... :silly:
Thundercat Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Mene sploh ne bo razen če pridem z avtom ali peš :( :( :cry:
fifty Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Biba, se pridružim tartufarjem. Za tiste, ki prihajamo iz "centralne Slovenije", bi bilo mogoče dobro določiti, kdaj se dobimo (npr. pod Črnim kalom). Potem pa seveda v Brda!!!
Roman Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Sedaj sem šele "povezal" datume. Kogar skrbi, da bi se na zboru "zasedel" naj pride dopoldan v Lucijo na dirko, popoldan pa na zbor... :) :wink: .
Biba Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Biba, se pridružim tartufarjem. Za tiste, ki prihajamo iz "centralne Slovenije", bi bilo mogoče dobro določiti, kdaj se dobimo (npr. pod Črnim kalom). Potem pa seveda v Brda!!! Super! Mogoče bi bilo res najbolje, da se dobimo v Viki-burgerju (Črni kal) - tam nekje med 12.30 in 13.00?
Biba Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Mene sploh ne bo razen če pridem z avtom ali peš :( :( :cry: Pa pridi z avtom - zakaj ne? :Fade-color
Brrrm Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Mamljivo. Zna biti, da se naslikam v Žusterno. O tem bolj podrobno čez teden dni, ko bodo vremenske razmere bolj jasne. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se