Skoči na vsebino

Moto zbor-MK Brda

Priporočene objave

Objavljeno
Nop........zaenkrat FEJZER......je cenejši.......

jou jou jou

Kterga 900 al 600 ?

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno
Nop........zaenkrat FEJZER......je cenejši.......

AUCH..... :oops: :roll: :oops: :!: :shock:

Objavljeno

Zgleda da bo scal.... po dezju se pa ziher nom vozu...

Mam se eno staro preizkusnjo.. tablco to. KR-113 :D Ampak res staro...

Probi si kje sposodit prometno pa tablco za tacajt...

LP

Objavljeno

Jst predlagam tako kot želi večina:

Vsi, kateri gremo v Brda, ob 11:00 na bencinski na Viču (Dolgi most), ob vsakem vremenu.

Sedaj pa, če nekomu ni do vožnje v dežju, naj bo doma, če bo pa suho, nas bo pa sigurno VELIKO.

Torej, ob 11:00 na pumpi - Vič.

LP Matic

Objavljeno
Če mi uspe urediti prizkušno tablico......priletiva s tamalim ob 11,00 na viško pumpo.....

BTW.....a ima kdo idejo kako dobiti preizkušno tablico????????????????

Zadnjič sem na cesti našel tablico -sicer avtomobilsko -ampak lahko ti jo odstopim...

znajdi se !

Objavljeno
Jst predlagam tako kot želi večina:

Vsi, kateri gremo v Brda, ob 11:00 na bencinski na Viču (Dolgi most), ob vsakem vremenu.

Sedaj pa, če nekomu ni do vožnje v dežju, naj bo doma, če bo pa suho, nas bo pa sigurno VELIKO.

Torej, ob 11:00 na pumpi - Vič.

LP Matic

Matica namesto Ališiča !

Objavljeno
Matica namesto Ališiča !

Ališič?? A napoveduje vreme :?: :oops:

Objavljeno

Ker me je letos preveckrat pralo, se bom voznji v dezju odpovedal... v lepem pa sigurno pridem... Bomo videli....

Objavljeno
Ker me je letos preveckrat pralo, se bom voznji v dezju odpovedal... v lepem pa sigurno pridem... Bomo videli....

Pol se pa žal ne vidimo, ker vreme bo ... bljak...

Objavljeno

Pol se pa žal ne vidimo, ker vreme bo ... bljak...

Dej sam kakšen % možnosti dopusti,da ne bo padal....pa da se pelemo....magari zadnjič letos :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

Evo ti %:

0,00000000000000000001 % :wink: :evil: :lol:

Objavljeno
Evo ti %:

0,00000000000000000001 % :wink: :evil: :lol:

Še zmeri bol k "0" :P :D

Objavljeno

PO zadnjih napovedih (danes zjutraj), bo jutri čez dan dež prenehal, v nedeljo pa se bo že zjasnilo :D . PO moje lahko izsilmo še eno furo, npr popoldan v Brda pa v nedeljo kakšna turca po Primorski???! 8)

Objavljeno

Tako je. Petdesetega za kolovodjo :)

Objavljeno

Ne pozabit dne 13/10/2002 zgodovinski dan ko bomo Italijane - Tržačane spet scat peljali.

Kdor utegne naj pride na Barcolano.

Naj Maxi Jeni uspe in daleč vse za sabo pusti.

8)

Objavljeno

Glede na to, da je sedaj kar nekaj različnih terminov za zbor na benc.postaji na Viču v igri predlagam, da poenotimo uro na 15h, ko bo očitno več možnosti za "suho" vožnjo. Al' kaj :?:

Sicer smo pa v Brdih v največ 1,30 ure.

Objavljeno

Ob 15h bencinska na Viču je zame OK, ker rabim 1 uro iz CE, da pridem tja. Pa smo v Vipolžah ob 17h, pol ure tam, potem pa še 3 ure domov.

Z dolgimi gatami se bo izšlo :lol:

Sicer pa predlagam intenzivno internetno preverjanje jutri zjutraj, ko bo vreme dejansko znano in jo morda lahko odrinemo kakšno uro prej.

Objavljeno

RAN, greš ti v nedeljo gledati jadrnice?

Objavljeno

Žena na bolšjaka v Trst, jaz pa na Barcolano.

Tisti ki se rad po bolšjakih potepa.V Trstu je vsako drugo nedeljo v mesecu. Se mi zdi da je mal boljši in večji kot v Lj.

Objavljeno

zadadi druzinskih obveznosti (abraham) me zal ne bo, tisti ki greste se imejte skrajno fajn, upam da bom letos se koga kdaj na cesti srecal in ne boste vsi pospravli motorje. aja seveda takoj ko bo te povodnji konec :evil: .

Objavljeno

To pa sigurno ne bo izvedeno z velikim A, temveč s standardnim B. :)

Objavljeno
Tako je. Petdesetega za kolovodjo :)

bravo-petdesetega za štiridesetega !

Objavljeno

Tisti ki se rad po bolšjakih potepa.V Trstu je vsako drugo nedeljo v mesecu. Se mi zdi da je mal boljši in večji kot v Lj.

Ran,jaz sem nor na boljšjake-bil sem že navseh mogočih lokacijah..povej,kje v Trstu pa to točno je ?

(Toporišič-sorči !)

Objavljeno

Ran,jaz sem nor na boljšjake-bil sem že navseh mogočih lokacijah..povej,kje v Trstu pa to točno je ?

(Toporišič-sorči !)

No lepo da se vsaj kdo odzove.

Predvsem upoštevaj to, da je vsako drugo soboto v mesecu.

Točno ulic ti ne bom navedel, ker jih na pamet ne vem.

Če si na njohovem glavnem trgu, ki je domnevam trg republike ob morju nasproti pomolov, se pomikaš skoz v desno mimo njihove občinske stavbe. Ne moreš zgrešiti, ker se konča nekje tam pred ostanki rimskega amfiteatra.

Pa kadar je, je tam polno ljudi in in kar nekaj ulic je zasedenih.

:)

Objavljeno

Ran-grazie....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!