vapotek Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Hja ne bi vedu, če ne bi pil skupaj Pa kaj ti se res ne znaš brez pijače zabavat??? Pijan ne boš nikoli nobene babe podrl! No ja, mogoče boš katero, ampak tako podiranje ne šteje. :P
soncy Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Zdaj ne vem, al maš tak malo kopalnico, al pa tvoja generalka ni to, kar bi morala bit... :P prid pogledat :naughty:
vapotek Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 prid pogledat :naughty: A boma podirala? :D :P
bikez Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Pa kaj ti se res ne znaš brez pijače zabavat??? Pijan ne boš nikoli nobene babe podrl! No ja, mogoče boš katero, ampak tako podiranje ne šteje. :P Jaz sem pil brezalkoholno, ti pa ..... Ženske se polaga ne pa podira (no mogoče se babe podira :evilgrin: )
soncy Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 A boma podirala? :D :P da mi kak prfum razbiješ :wacko:
vapotek Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 da mi kak prfum razbiješ :wacko: Saj bom pazil......obljubim...... :whistle:
soncy Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Saj bom pazil......obljubim...... :whistle: :lol:
vapotek Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 (popravljeno) Jaz sem pil brezalkoholno, ti pa..... Zdaj si pa res že dovolj star in bi lahko vedel, da dupla štok kola ni brezalkoholna pijača! Ženske se polaga ne pa podira (no mogoče se babe podira :evilgrin: ) Polaga se tlakovce, pa ploščice, pa asfalt...... Ženske se podira! :grim Razen, če so v tvojih koncih malo čudne! Saj veš, reaktor pa to.... :P Popravljeno Julij 24, 2008. Popravil vapotek spuzva 1
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Pr nas se ''hitimo'' Dio porko polaga ja - ploščice al kaj...To mi deluje preveč nežno, podiranje je že bolj :naughty:
bikez Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Pa ne pozabt tavelko Štilerco vzet, ko bote podiral :evilgrin: .
bikez Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Zdaj si pa res že dovolj star in bi lahko vedel, da dupla štok kola ni brezalkoholna pijača! Odgovor je pravilen. Dupla štok kola res ni brezalkoholna pijača. Razen, če so v tvojih koncih malo čudne! Saj veš, reaktor pa to.... :P Ja,pr nas majo luske nazaj obrnjene.
Anubis Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Pred časom sem videl zanimiv grafit, pa ga nisem popolnoma razumel. Sedaj avtorja popolnoma razumem, čeprav je kontekst drugačen. "Fojbe morajo biti polne!"
vapotek Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Si slišal bikez? Hitro opravi jamarski izpit, pa gremo na juriš!!! :D
Frips Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Odgovor je pravilen. Dupla štok kola res ni brezalkoholna pijača. Kdo pa še pije štok kolo dandanes :hmm: ajasarajlijepress :naughty:
bikez Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Si slišal bikez? Hitro opravi jamarski izpit, pa gremo na juriš!!! :D Ah, pa ne midva. Sva preveč fejst :worship: . On je to zase mislu, pa mu je šele zdej potegnlo :P . Sej mu ne zamerimo ane, če ma dolgo lajtngo. Sam, da ni bakrena, k te cigani radi odpeljejo. Sicer pa čelado že mam. Če je nima, mu jo posodim, da si betice ne razbije :wacko:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Si slišal bikez? Hitro opravi jamarski izpit, pa gremo na juriš!!! :D Bolj mu priporočam padalskega, pa ga vržemo na en suhi trening :naughty: thumper 1
bikez Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Bolj mu priporočam padalskega, pa ga vržemo na en suhi trening :naughty: Ah, višine se pa bojim.
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Ah, višine se pa bojim. A sploh obstaja kaj, česar se ne bojiš? :P
bikez Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 A sploh obstaja kaj, česar se ne bojiš? :P Počak, da šving listek vzamem :evilgrin:
riderrgirl Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Ne morem verjet...... :lol1: :lol1: ......svašta
Gost Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Seks - tako zanimiva, vzburjujoča a obenem pereča zadeva. Kot moški, je moj motto "čimbolj pogosto, večinoma pa na hitro in brez komplikacij". Tle pa nažalost nastopi največji problem: večina žensk ima drugi motto "samo kadar je vse porihtano, zadnja kapljica vode na umivalniku posušena, copate zložene na enakomerni medsebojni razdalji, zavese zastrte točno na polovici (bog ne daj da je 2cm bolj v levo ali desno)" in še bi lahko našteval.... taki ste zelenci ja, samo vidite nago babo pa že vse šprica okol...sej ne da je pr meni kaj drugače hihi
remše Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 "pokaj pokaj", dok si mlad, dok ti oce lulek stat :whistle:
mojcka_l Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 "pokaj pokaj", dok si mlad, dok ti oce lulek stat :whistle: tko je ja na svejt :lol1:
Senna Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 kurc ,če pa nubena več neda-kur.. :rolleyes:
RHonda Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 tko je ja na svejt :lol1: :lol: :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se