LuCy Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Ravno malo preurejam in ugotavljam, da se te sive "škatle" nikakor ne skladajo z ostalimi zadevami. Ne vem zakaj je tako težko dobit recimo monitor ali pa ohišje, printer še v kakšni drugi barvi (recimo črni, rdeči :D ). Programska in strojna oprema se razvija, dizajn pa zaostaja. Podobno je bilo s pralnimi stroji in hladilniki, za katere je dolgo veljalo, da morajo biti beli in škatlasti, danes pa se dobijo rumeni, zeleni, modri, včasih že skoraj okrogli ...
premza Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Se čist strinjam. Te sive škatle (ki po letu ali dveh ratajo grdo rumene) so DOLGOČASNE in GRDE :evil: :evil: :evil:
Furioso Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Look around... :wink: :wink: Ima toga puno. Samo stane. :P :roll: :!: :idea: :arrow:
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Compaq-ov črno srebrni dizajn se meni precej dopade... :roll:
Noise Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 :arrow: http://www.blueinspired.com
lojzi Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Koliko sem na raznih CeBit-ih že videl različnih barv in odtenkov, do imitacije lesa vključno, pa se zadeva očitno ni prijela, vsako leto Tajvanci poskušajo z novimi esigni, zadnja leta je v modi Mac design, ampak kakor sem rekel prej, u glavnem za kazat, dobava draga in traja. Tako, da edino Compaq zadnje čase, in delno HP (črno siva kombinacija) malo ubijata to monotonijo. Pa seveda Mac-ova serija.
Ales Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Mah, vzameš spraj pa pobarvaš kišto, v kakšno barvo hočeš. Pa še poceni je. Se mi zdi da so si eni na slo-tech strani nekaj delali doma.
LuCy Objavljeno September 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2002 Ravno to imam v mislih ... Če pa ne rata, pa ni panike, ko je pa kišta že v zadnjih vzdihljajih.
Einherjar Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Moj bratranec je tudi sam doma barval gajbo.
Lucky Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Včeraj me je skoraj na rit vrglo, ko sem v medijasvetu naletel na lexmarkov tiskalnik z33 v črni farbi. Jaz sem ga pa prejšnji teden kupil v klasični beli. Mater jim, a ne morejo v vseh svojih štacunah imet enakih izdelkov. Valjda, da bi raje imel črnega, bi vsaj malo razbil monotonijo na pisalni mizi, tako pa... Ga bom nabavil, ko bo treba menjat kartušo, je ceneje. :wink:
cyc Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Oh, tudi pri nas je ze precej dalec od tega, da bi dobil samo sive skatle ... www.mlacom.si, www.jae.si ... oboji imajo kolikor vem na zalogi neka fancy ohisja ... :D Ma ... Glavno, da je ohisje lepo temno sivo, s Sunovim znakom in spodaj lepo vijolicno-modro :lol: :lol: :wink:
SeLoTeJp Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 jez mam zeleno kišto.. :wink:
cyc Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Dokler nimas prozorne plastike je vse OK (Mac sux press)
Codeine Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Predvsem je važno kaj je v škatli in ne kakšna je fasada :lol: :lol: :lol:
cyc Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Predvsem je važno kaj je v škatli in ne kakšna je fasada :lol: :lol: :lol: No ja ... ali pa tudi ne ... ze nekaj casa ni vec tako pomembno, za navadno uporabo. Skoraj, no ... cisto vsaka rec ki jo danes lahko nabavis je dobra za cisto vse opravke, ce le ni kaka butasta ponudba kjer varcujejo z RAMom da je nizja cena. Ker CPU res ni vec problem, diska pa tudi lahko vsak kupi kolikor ga potrebuje ... Tko da je periferija najpomembnejsa, da ti zivcev ne zre, pa monitor/lcd seveda :wink:
x8r-x Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 A, s kišt pa se da naredit veliko. Tukaj je nekaj slikic. Slike so vse iz www.slo-tech.com Upam da nisem kršil kakšne pravice!
jozl Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Malo za šalo: Moja kišta pa zgleda kot posoda za tekoči dušik, kjer je spavlejno vso jedro računalnika, da je na konstantni temperaturi, samo printer je na prostodostopnem mestu in monitro je sestavljen iz europlakata lučk na mestnbi ulici. Če želi kdo narediti unikatno obliko svoje mašince toplo priporočam uporabo 5 kg macole in oblika je že tukaj, samo malo je še potrebno uporabiti kita in barve, paje oblika taka kot želite. 5 kg macola vse popravi, tako da nikoli več ne deluje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se