maychi Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 hey, imam aprilio rs 125, 18 kw. Kako bi lahko odblokirala motor, sem slišala, da se prereže ena žička vendar ne vem katera!? Ali kdo mogoče ve?
JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 hey, imam aprilio rs 125, 18 kw. Kako bi lahko odblokirala motor, sem slišala, da se prereže ena žička vendar ne vem katera!? Ali kdo mogoče ve? 18kw ne morš met ker pol je odprto... blokada je drgač na na eni škatlci (CDI enota) v riti motorja, pod plastiko. Če imaš novejšo verzijo 2008 pa teh žičk ne morš cvikat ampak lohk sam na servisu porihtajo. drgač pa to ni nobena blokada, motor nov šu nč hitrejš samo luknja med 6000- 8000 rpm bo manjša. blokada je na cilindru in v krivini auspuha. drgač pa tema o rs125 obstaja in maš tam preveč strani in to je miljontavžntkat napisan lp
maychi Objavljeno Julij 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 18 kw je serijsko-replika valentino rossi (mi piše v prometni), sam to še....katera je CDI enota? pa kero žičko prerezati?
JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 (popravljeno) 18 kw je serijsko-replika valentino rossi (mi piše v prometni), sam to še....katera je CDI enota? pa kero žičko prerezati? valentino rossi replika je staro ko zemlja in je že serijsko max. odprta... ;) tko inf. CDI enota je tista škatlca k je tam spodej ko prideš če daš zic stran , je črne barve pa ogromn žic gre notr... zadej pa je tko ko en silikon katerga se spraska in notr je žica ki se prereže. Ti imaš to vse že serijsko zato NE ŠRAVFAJ NIČ ker si boš sam brezvezen deu nardila ;) Popravljeno Julij 27, 2008. Popravil JeRn3j
maychi Objavljeno Julij 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 aha :blush: hvala....sam da vem :D
norc 16 Objavljeno Julij 27, 2008 Opozori Objavljeno Julij 27, 2008 aha :blush: hvala....sam da vem :D če si kje iz mbja ali okolice se oglasi primeni pa pogledama samo za sokeca boš mogo dat
Priporočene objave