RobiRoberto Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 GAgarin je tudi migal z rito visoko nad naMI
VS800 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 (popravljeno) GAte ji pa ukol gležna naviJE MIslm Robi tole ti je pa mal ušlo zdele aNE Popravljeno Oktober 1. Popravil VS800
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 (popravljeno) NE vem, ampak mogoče res, ker sem mislil da je bil Gagarin astrobnaVT (preveril sem z Googlom, in nisem se zmotil) Popravljeno Oktober 1. Popravil RobiRoberto
VS800 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 A Tos prou vedu, da sm si jest dons dva kuhana na šiht prneSU
Frenk 67 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 SUper, pol lohk šefu prbiješ en jajc na oKO
VS800 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 KO bi mu le loh kuhanga na uko prbOU RobiRoberto 1
VS800 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 V Ahtouki mam sam kuhane, k se pa zlo težko na uč nardiJO
VS800 Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 UČ je še tanajmanš prublem, a me zna kej čudn gledat tUT
hajamoto Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 A, Še en jajc mu dej na drug uč, da te nov viDU
maus Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 LAgala bo, da jo niso vseh sedem palčkOV VS800 in Frenk 67 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se