VS800 Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 MIslim, da všasih tudi pride pogledat in napisAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 A To temo mislite tut zjebAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 A To čist tko bežno sprašujEŠ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 E šala mala, za nakladat nas je tako že prevEČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 E Če je pa tako, pa naj BO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 BOlje išta, nego nišTA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 TAko se govoRI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2020 Deli Objavljeno Oktober 8, 2020 RItta Pavone je jedla makaroNE RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 NE bi blo dvakrat za reČT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 ČT te jebo, ritta je jedla kajmak in marmelaDO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 TI si pa mal zaostala alla, kavo si nam dolžNA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 NArobe vidš, jest nism AlLA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 LAhkotno sem priskakljala , prebrala, napisala in zbrisala, ko sem videla, da sem zajebaLA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 LAko tebi... zajebeš, zbrišeš in se pol kao kesAŠ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 A Še tega mi boš foUŠ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 UŠlo mi je u hlače, ker se zdiraš naME Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 MEne je tut kr mal streSL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 SLiki k se treseš, ja pa bom tisto kar mi je ušLO VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 LOh da se na slik ne bo vidl k se tresEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 EMocije boš izlivou, ko ti pokažem, kaj je menu ušLO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 LOkvanji bojo uvenel, če to pokažEŠ maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 Ešalon vojske te ne more rešiti alla, zdej pa je lih tako kot da bi jaz zajebal, zbrisat pa ne morem, da bi bil VS800 krIU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 IUkoviču bi te zatožu, čeb naredu k d sm jest krIU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 IUkoviču se ne sanja o čemu se gre, alla pa lohka to naredi brez kake večje škoDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2020 Deli Objavljeno Oktober 9, 2020 DEj ne seRI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se