VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 STara potrp, še teh neki let, pol gremo pa skUP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 UPanje umira zadnje.....se pravi, da bo mene prej pobralo od lakoTE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 TE mo že umes za silo futrAL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 ALlo nafutrat pa res ne bi smel bit problEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 E Moj prijatu, edin če ji kitajca naročim na domOL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 OLagumo na glavo, pa kr sam skoč v kitajCA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 CAgavčki....ravno sem si morala sama kitajca naročIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 ITak, če tedva sam ublublaTA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 TAktizirata, da bi čimcenej skoz pršLA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 LAhko je tkole glumIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 ITAK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 A Kaj, k sta se zdej poskrila, tut kritik ne preneseTA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 TAko je vedno.....zato sem se pa naučila, da poskrbim sama zaSE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 SEJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 EJ....ampak saj vseeno, dan je lep in jaz sem zdrava, kaj čem vEČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 E Če bi mene mela, bi bila še bolj sr(t)ečNA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 NA, zdej bomo pa usi letel pa srAL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 AL pa tulili, da ne bomo več takih stvari pisaLI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 LIkat kauč se bom dons učIL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 ILegalno se bom zmuznil domol, čeprav je vse skup legalNO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 NOuš reku, da si biu dons na šiHT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 HTel ali ne .. bil sem službeno u služBI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 3, 2020 Deli Objavljeno November 3, 2020 BI blo fajn, če se jutr dupoudne mal bl poglobleno bogledamo pa durečemo kuko naprEJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 EJga fanta, spet ste se zaklepetal do nezavesti pa čisto pozabili na allo k se mora zadovoljit s kitajcem na dOM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 OMotična bo ratala, od takih količin kitajCA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se