VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 VEdno se najde kje nekDO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 DOkler smo mi tolk pametni, ni nobenega, ki bi vedel več kot vemo MI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 MI smo carJI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 JIh premagamo za malo malCO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 CO2 nas mal zajebava, ampak ko jebe vožnjo na štrom, nobenega užitka, pa tudi zeleno NI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 NI da NI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 NIsmo mi kr tKO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 KOko pa smo pol MI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 MI smo supER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 ERgo smo res odlično ins tudi virus in vlada ne spravita v slabo volJO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 JOkice pa naumo... pogumno gremo pomladi nasproTI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 TI moram povedat, da bomo do pomladi lepo pridno ždeli doma na kavČU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 ČUdn edin izpade, če nimaš kauča, tku k jeST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 SToje bom odkorakal domOL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 OLika to ni nič posebna, drugače kot stoje itak ne moreš korakAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 A Tist k pa u leže neki mahaš s nogicami pa ne velJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 JApajade...ne zdj men neki pametovAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 A Tako pametni kot tukaj prisotni, da ne bi smeli malo pametovat, bil bi to že grEH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 EH, a veš kok grehkou mamo že na pukLU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 LUcifer si že mane roKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 KE si zdej najdu Luciferja? Tko je ime enmu od pasjih sinov mojega cucKA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 KAj, a res, tkoj blo našmu macku ime, k smo ga pršli iskAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Januar 6, 2021 Deli Objavljeno Januar 6, 2021 A Tako. Potem pa ne bom razlagal o Luciferju in naj ostane pozitivno, če gre za imena živalIC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 7, 2021 Deli Objavljeno Januar 7, 2021 ICloud lahko vsa ta imena in slike lepo spravi za nasledje rodoVE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 7, 2021 Deli Objavljeno Januar 7, 2021 VEš da tega pa res ne verjamEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se