Alla Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 NO, pol morajo pa take entuziaste gorski reševalci reševAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 A Ti to iz prve roKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 KEre roke... iz noGE RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 GEnijalka torej, če iz noh vn putegNE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 NE putegne, ampak šutne s šutOM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 O Moje mile nogCE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 CEpca......jaz znam brat in to preberEM!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 E Moj mili drekec bo zdele vn padu jest bom pa leTU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 TUmparije pišeš - drekci morajo na stranišču ven padat, letanje pa prepusti pticAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 AMpak.. usrou se je.. jaz pa tuDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 DIrekt sva zdele vidla, da še nikol ni slišala za pregovor srou pa leTU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 TUkaj bi poudaril, da ima ona lepši besedni zaklAD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 A Dej no stari, šeenkrat pejt od ubeh brat pa se naknadno odlOČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 OČitno res še nisem slišala za ta pregovOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 ORkodijo Alla no, dej mo mal literature v roke uzET Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 ETerična olja priporačAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 A Mislš take uliune pa sončnične pa une za u auTO? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 TO mam jaz en kup zdravilnih e teričnih olj, ampak mi nočjo povedat nobenga pregovoRA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 RAjš nam zaupej pregovoRE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 Rehabilitacija (moja) še vedno traja in ne vem če jo bo sploh kdaj koNC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 NC te jebo... a hočš vse zjebAT RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 A Tis to rešu, hvaLA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 LAhko bi ti tut, pa breme prelagaš na moja rameNA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 NA, zdaj se bosta pa še spričkala med saBO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 BOlš daj Maus rešu, d dab jest še bl zafeclOU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se