kawamoto Objavljeno December 8 Opozori Objavljeno December 8 LE poglej ga, novo jutro, jaz pa še vedno gnezdim sredi rjuh, v enem ušesu mi zveni sinočnji hrup, na drugega sem čisto gluh. Prepeval in popival sem tja do ur, da se je delal dan, noči sesajo mi moči in vsaka noč po polnoči je brat neznAN Frenk 67 in Endlich 1 1
Endlich Objavljeno December 8 Opozori Objavljeno December 8 (popravljeno) A Ne boš nikoli vEČ? Popravljeno December 8. Popravil Endlich
maus Objavljeno December 10 Opozori Objavljeno December 10 (popravljeno) LT si napisu, da bi zajebu poved, kajNE Popravljeno December 10. Popravil maus
VS800 Objavljeno December 10 Opozori Objavljeno December 10 BŠtek vm bom pulomu, pol mi pa z rokam pa z nugam jejTE
gusar Objavljeno December 10 Opozori Objavljeno December 10 AMbasador lohka postaneš, če boš velik goflAL
maus Objavljeno December 10 Opozori Objavljeno December 10 (popravljeno) LK si napisu sam da si me zjeBU Popravljeno December 10. Popravil maus
maus Objavljeno December 10 Opozori Objavljeno December 10 (popravljeno) CEkr bul bo fasu, ker me prehiteVA Popravljeno December 10. Popravil maus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se