gpmotors Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Na internetu sem našel skuter Malaguti Centro 160 ie! Pa mi ni jasno ker uvoznik Malagutijev v Sloveniji v svoji ponudbi nima tega skuterja!!!!!! Na prvi izgled je luštkan, ima vgrajen visok vizir in kovček!!!! Ima kdo izkušnje z to vrsto skuterjev??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trene08 Objavljeno Avgust 1, 2008 Deli Objavljeno Avgust 1, 2008 Na internetu sem našel skuter Malaguti Centro 160 ie! Pa mi ni jasno ker uvoznik Malagutijev v Sloveniji v svoji ponudbi nima tega skuterja!!!!!! Na prvi izgled je luštkan, ima vgrajen visok vizir in kovček!!!! Ima kdo izkušnje z to vrsto skuterjev??? a misliš tega http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2190859 ni slabo pa tudi cena je ugodna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trene08 Objavljeno Avgust 1, 2008 Deli Objavljeno Avgust 1, 2008 Na internetu sem našel skuter Malaguti Centro 160 ie! Pa mi ni jasno ker uvoznik Malagutijev v Sloveniji v svoji ponudbi nima tega skuterja!!!!!! Na prvi izgled je luštkan, ima vgrajen visok vizir in kovček!!!! Ima kdo izkušnje z to vrsto skuterjev??? na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) je eden a imaš tega v mislih ni slab pa cena je tudi OK po mojem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trene08 Objavljeno Avgust 1, 2008 Deli Objavljeno Avgust 1, 2008 Na internetu sem našel skuter Malaguti Centro 160 ie! Pa mi ni jasno ker uvoznik Malagutijev v Sloveniji v svoji ponudbi nima tega skuterja!!!!!! Na prvi izgled je luštkan, ima vgrajen visok vizir in kovček!!!! Ima kdo izkušnje z to vrsto skuterjev??? sem now in me malo zajebava kaj lahko in kaj ne sem ga videl v salamoncu in avtonetu in se mi zdi OK upam da je to v skladu z pravili :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se