LuCy Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Ker se nič kaj ne dogaja na forumu in se skrajno dolgočasim :sleeping: med tem ko se mi nalagajo razni fajli, sem si zamislila novo temo. Razmislite o 3 stvareh, ki jih v življenju najbolj obžalujete Jaz še razmišljam pa se zaenkrat prav ničesar ne morem spomnit... :D Glede na naslov pa lahko napišete tudi 3 (ali več) stvari, ki jih najmanj obžalujete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Vpisal sem se v šolo, vpisal sem se v vojsko, vpisal sem se v službo... Sama potrata časa... :evil: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Sm sele 14let na svetu pa sm ze vec kot 3 stvari nabrala glede tistih katere obzalujem in katere ne obzalujem :wink: Sam zaupam jih pa ne ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 :roll: , ne smem povedat ... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Obžalujem samo eno stvar!!! Ma mi je letos že zmanjkal dopusta!!!! :0X: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Ne obžalujem (oz. so moje 3 naj-stvari): Matica, Luka in Kaje Obžalujem: da sem po porodu še pol leta študirala in da nisem šla takoj v službo, da nimam več otrok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 Pa se je tudi meni nekaj posvetilo: 3 stvari, ki jih obžalujem: 1. , 2. in 3. "zabluzeno" leto na faksu 3 stvari, ki jih ne obžalujem: isto kot prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 A kdo obžaluje da živi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 A kdo obžaluje da živi? paa........ v bistvu poznam enega ali dva ......... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 1. nič 2. čisto nič 3. popolnoma nič ne obžalujem vse še lahko dobim ali pa popravim :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 1. nič 2. čisto nič 3. popolnoma nič ne obžalujem vse še lahko dobim ali pa popravim :wink: Mukki ... ti morš met pa stašne veze :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 1. Pustil prvo punco 2. Pustil drugo punco 3. Hodim s tretjo punco :twisted: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Tri slatke rječi, ja se volim... :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 A kdo obžaluje da živi? Vcasih :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 A kdo obžaluje da živi? Vcasih :oops: Sanči, ne tako govort... :? :) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Sanci pa sma že dva :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Sanci pa sma že dva :wink: Lejga, zdej pa še ti :shock: . Ne tako govort... :? :) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Hehe Desmo a naj lažem? :wink: Zdaj živim itak samo za motor, mogoče smešno ampak to mi je edini pravi motiv...zaenkrat. A misliš da je to dovol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Motor je že lahko velik razlog, pa prištej zraven še internet, da ne govorim o motosvetu in motosvetovcih(-kah :D ), pa imaš že nekaj več. Če že v bližnji okolici nimaš ljudi, zaradi katerih bi se ti zdelo vredno živeti, si pač (dokler jih ne spoznaš) poišči veselje v drugih malenkostih... En mladenič si je v nekem Yugo filmu (Se spominjaš Dolly Bell se mi zdi) cel čas ponavljal:"Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem" in ga je to držalo pokonci. Pa da se ne boš zdaj v plesni tečaj vpisal... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Lahko se ti dogaja praktično nič pa se počutiš "izpopoljenjeno", lahko se ti dogaja svašta pa čutiš praznino...kaj pa zdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Desmo sam resnico sm povedala! Res je vcasih si zelim da me ne bi bilo na svetu in ne bi sla skozi "grde" oz slabe trenutke v zivljenju! So trenutki oz so casi ki jih zelim izbrisat iz spomina sam ne gre! Res ej veliko lepih stvari v zivljenju ki se ti zgodijo sam zal so tudi slabe strani! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Obžalujem samo to ker nisem naredila kakšne pametne šole, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Jest pa, da faks tko dolg pacam.... (še vedno....) :? :( :? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Jest pa, da faks tko dolg pacam.... (še vedno....) :? :( :? Alla ad1.----bo gregs pomagal,pa bo hit konc ad2.----LAČNA :arrow: PEJT NA PIZZ-o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Jest pa, da faks tko dolg pacam.... (še vedno....) :? :( :? Alla ad1.----bo gregs pomagal,pa bo hit konc ad2.----LAČNA :arrow: PEJT NA PIZZ-o Težka bo..... Ker Gregs po mojem malo obžaluje, ker tko dolg magisterij packa..... Ampak on ima vsaj pameten izgovor (mene)... :wink: :D :D 8) 8) 8) 8) 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se