Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Po kratki in težki bolezni je sinoči ob 23:15 v Pulju preminul nekdanji legendarni hrvaški boksar Mate Parlov. Rodil se je 16. novembra 1948, v bogati karieri pa je med drugim osvojil naslov olimpijskega prvaka 1972 v Münchnu. Leta 1978 je postal tudi svetovni prvak med poklicnimi boksarji v poltežki kategoriji.

Med amaterji je Parlov boksal v kar 310 dvobojih, v katerih je le 13 krat izgubil, medtem ko je kot poklicni boksar v 29 dvobojih dosegel 24 zmag, tri poraza in dva neodločena izida.

adijo ex yu legenda !

Objavljeno

Eni smo žal premladi da bi spremljali njegove boje...... zato pa fotr ponavadi po kakem pivu in debati o športu zmer razlaga kaki car je bil.

Objavljeno

v akciji in na piedestalu !

post-770-1217413144.jpg

post-770-1217413157.jpg

post-770-1217413168_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

En redkih boksarjev, ki je v svoji kavarni organiziral literarne večere. Respect.

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno
En redkih boksarjev, ki je v svoji kavarni organiziral literarne večere. Respect.

vojaki JNA smo večkrat zašli v njegov bife :worship:

Objavljeno

zadnjič sem ga srečal na otvoritvi box kluba v KP pred petimi leti in je že precej švoh zgledal, prof. box pa alkohol in nikotin na "stara" leta naredijo svoje.....

drugače pa slava mu, mož je bil legenda :worship:

Objavljeno
drugače pa slava mu, mož je bil legenda :worship:

Mate JE legenda! :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
vojaki JNA smo večkrat zašli v njegov bife :worship:

tut jest sem pr njem leta 80, klunu kakšnga tuborga... :worship:

Objavljeno

Jaz se spomnim, da sem kot precej majhen fantič vstal ob treh zjutraj in skupaj z očetom v živo gledal njegov dvoboj.

Mislim, da je takrat boksal proti Johnsonu in (na veliko žalost cele juge) izgubil.

Po borbi so se širile govorice, da je izgubil ker mu je vedno, ko sta bila v klinču, govoril "ata, še"

In črnec mu jih je pač še naložil.....

(ker se marsikdo tega več ne spomni, Parlov je delal reklamo za moško kozmetično linijo Ataše)

Pa spomnim se, da sem imel obesek z njegovim portretom........

Objavljeno (popravljeno)

Adijo yu legenda ! :worship:

Popravljeno . Popravil motoristek
Objavljeno

Ugasnila je še ena zvezda...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!