Rude Boy Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Po kratki in težki bolezni je sinoči ob 23:15 v Pulju preminul nekdanji legendarni hrvaški boksar Mate Parlov. Rodil se je 16. novembra 1948, v bogati karieri pa je med drugim osvojil naslov olimpijskega prvaka 1972 v Münchnu. Leta 1978 je postal tudi svetovni prvak med poklicnimi boksarji v poltežki kategoriji. Med amaterji je Parlov boksal v kar 310 dvobojih, v katerih je le 13 krat izgubil, medtem ko je kot poklicni boksar v 29 dvobojih dosegel 24 zmag, tri poraza in dva neodločena izida. adijo ex yu legenda !
sjeng Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Eni smo žal premladi da bi spremljali njegove boje...... zato pa fotr ponavadi po kakem pivu in debati o športu zmer razlaga kaki car je bil.
Rude Boy Objavljeno Julij 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 v akciji in na piedestalu !
Cartman Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 (popravljeno) En redkih boksarjev, ki je v svoji kavarni organiziral literarne večere. Respect. Popravljeno Julij 30, 2008. Popravil Cartman
zlati Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 En redkih boksarjev, ki je v svoji kavarni organiziral literarne večere. Respect. vojaki JNA smo večkrat zašli v njegov bife :worship:
bernardek Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 zadnjič sem ga srečal na otvoritvi box kluba v KP pred petimi leti in je že precej švoh zgledal, prof. box pa alkohol in nikotin na "stara" leta naredijo svoje..... drugače pa slava mu, mož je bil legenda :worship:
benderman Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 http://vinovo.magnify.net/item/YFPHNNR75PG5Z254 VIDEO: Mate Parlov vs Miguel Cuello 1978 :worship:
T-boy Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 drugače pa slava mu, mož je bil legenda :worship: Mate JE legenda! :worship: :worship: :worship:
dotem Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 vojaki JNA smo večkrat zašli v njegov bife :worship: tut jest sem pr njem leta 80, klunu kakšnga tuborga... :worship:
Provokator Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Jaz se spomnim, da sem kot precej majhen fantič vstal ob treh zjutraj in skupaj z očetom v živo gledal njegov dvoboj. Mislim, da je takrat boksal proti Johnsonu in (na veliko žalost cele juge) izgubil. Po borbi so se širile govorice, da je izgubil ker mu je vedno, ko sta bila v klinču, govoril "ata, še" In črnec mu jih je pač še naložil..... (ker se marsikdo tega več ne spomni, Parlov je delal reklamo za moško kozmetično linijo Ataše) Pa spomnim se, da sem imel obesek z njegovim portretom........
motoristek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) Adijo yu legenda ! :worship: Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil motoristek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se