keeway Objavljeno Avgust 1, 2008 Deli Objavljeno Avgust 1, 2008 Lp. Mene zanima koliko ta motor pokuri bencina na 100 km (men se zdi, da zelo pije), pa še nekaj v priponki je slika na tej sliki je amaturka tega motorja, zdaj pa ne vem kaj pomeni ta mobilnik gor, včasih mi začne utripati. Prosim za pomoč vse tiste, ki mi lahko pomagate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 http://www.tipom.si/?mod=motorna_kolesa&id_p=174 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
keeway Objavljeno Avgust 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 (666) HVALA ZA INFORMACIJO!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
keeway Objavljeno Avgust 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 Za gorivo že vem, zdaj pa me še zanima ali kdo ve kaj pomeni uni MOBITEL. :worship: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Avgust 3, 2008 Deli Objavljeno Avgust 3, 2008 v navodilih za uporabo nič ne piše ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
keeway Objavljeno Avgust 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 V navodilh vse piše samo problem je v tem, da so navodila za letnik 2006 kar pa tisti skuterji še imajo drugačno amaturko, nimajo pa nobenega mobitela!!! :rolleyes: p.s navodila za letnik 2008 ne obstajajo(malo glupi so) Drugače pa hvala ker si vzameš cajt!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 np Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 tam kot ga voziš na servis vprašaj to bi mogli vedet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se