LUMPKA Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 uletim obvezno - lani sem mal zaj... pa sem prišla šele v nedeljo tak, da tokrat v soboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 A HD motorji so tud dobrodošli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 A HD motorji so tud dobrodošli? Harley so več kot dobrodošli!!! :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Harley so več kot dobrodošli!!! :OK: :worship: Lansko leto jih je bilo 12, letos upamo še na kakšnega več! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Qrc, japonski motor, svedski avto.... Bom kar doma :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2008 Qrc, japonski motor, svedski avto.... Bom kar doma :( No, pogledat lahko vseeno prideš, če te sploh zanima, seveda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 No, pogledat lahko vseeno prideš, če te sploh zanima, seveda! Glede na to da kar nekaj ljudi iz v8 kluba poznam, da je web stran na mojem serverju... Po moje mi nima kdo kej rect... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrbjeganc Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Po moje mi nima kdo kej rect... noben ti ne bo nč reku, še kakšn pir boš dobil na naš račun! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 noben ti ne bo nč reku, še kakšn pir boš dobil na naš račun! Wooohoooo.... (sej bi tko al tko prisel :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 mene ne bo :closedeyes: bolezen mi je "sfižila" načrte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2008 mene ne bo :closedeyes: bolezen mi je "sfižila" načrte. Škoda! Upam, da ni kaj hujšega!? Ti kar okrevaj doma pa se vidimo drugo leto! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Ekole,bil prele popoldne mal na terenu in pasu oci B) Morm rect,da je bilo marsikaj za videt. Od avtov,do lustnih lustnih deklic B) Mrbit bom kasneje se mal prletu na koncert (ce bo se). Sam je pa kriza k tkole gledas,k ti gre takoj kaksna neumnost po glavi in te kr prime da bi mel tako V8 mrcino doma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 A ni tut jutr še tole pred Tušem ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Škoda! Upam, da ni kaj hujšega!? Ti kar okrevaj doma pa se vidimo drugo leto! ni nič hujšega.. samo prehlad.. ki pa je dokaj zoprn, zdi se ti da ti bo glavo vsak čas razneslo, pa še slino komaj požiraš it.. ni glih prijetno :closedeyes: P.S. hočmo slikce :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 ja čakamo slike al pa link od galerije koga k je bi tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Bilo je v redu in lepo, pa še eno slikico, ker je časa malo. Lp Regi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 super je blo...velik pleha,rjovenja tezkokubaturnih zverin,neki zganja gum..uglavnem je blo kr za oci napast...slikce pa se pridejo,zdele nimam casa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2008 Srečanje je bilo maksimalno uspešno!! Po zadnjih podatkih se je srečanja udeležilo cca 160 U.S. vozil! Hvala vsem, ki ste prišli z U.S. avtomobilom ali motorjem in tudi vsem ostalim obiskovalcem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Ostali smo se meli tudi fajn... :) Prav dobro je blo in Vrbjegancu zahvala, ker je drzal besedo in dal za pivo :) btw: Vau Vau je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Istrijani smo bli z korveto gor :naughty: Popravljeno September 22, 2008. Popravil SEOI-NAGE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Kratko ampak sladko :worship: Vrbjegancu tud z moje strani hvala za :beer1: Popravljeno September 22, 2008. Popravil hrčo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2008 http://www.zurnal24.si/rockabilly-amerika-...bili/avto/68625 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se