z4nci294 Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 zaenkrat se nisem konkretno za NRG-ja zaslediv kolk ma povprecno porabo brez blokat ker meni se zdi da moj motor ne normalno pije (7l / 100 km) ce je pa ze kje kaka tema se pa opravicujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
susko Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 zaenkrat se nisem konkretno za NRG-ja zaslediv kolk ma povprecno porabo brez blokat ker meni se zdi da moj motor ne normalno pije (7l / 100 km) ce je pa ze kje kaka tema se pa opravicujem A ni 7 litrov že skor cel tank? To je neki nenormalnga.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 7l ziher nima :grrr drgač pa probi naštelat frgazr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 7l ziher nima :grrr drgač pa probi naštelat frgazr zaka pa nebi meja 7l tanka?? jas sen na runnere tude meja 7l pa sen nareda 240 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 7l porabe :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dinotti Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Meni je isto piu,sam je pa leteu,kljub,da je biu čist orginal,sam brez blokad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 zaka pa nebi meja 7l tanka?? jas sen na runnere tude meja 7l pa sen nareda 240 km. Runnerca ima mislim da 12l tank, NRG pa imajo eni 3,5, eni pa 5l. In ne, taka poraba ni normalna, piti bi moral 3-4 litre. Ker verjetno nimaš pojma, raje pelji mehaniku :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Runnerca ima mislim da 12l tank, NRG pa imajo eni 3,5, eni pa 5l. In ne, taka poraba ni normalna, piti bi moral 3-4 litre. Ker verjetno nimaš pojma, raje pelji mehaniku :whistle: :nono: nevem keri letnik misliš jas sen meja letnik 2000 pa sen ko sen polnega natanka je vedno pisalo nekje 6,8 litra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
z4nci294 Objavljeno Avgust 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 letnik je 99' in ima okoli 7l tank pa se hvala nejc7 za komentar bi blo bols da si tiho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
z4nci294 Objavljeno Avgust 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 ej nejc7 ne govori ce ne ves rajsi pojt ti mehaniko da ti mozgane nastela js mam na tovornjakih pa motorjih z 10 let izkusnj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se