Skoči na vsebino

11. september

SeLoTeJp

Ali se bo 11. septembra Bin Laden zopet "poigral" s pomembnimi ameriškimi zgradbami?  

1 član je glasoval

1. 1.

• Me ne zanima...
      7
    • Kdo je Bin Laden?
      2
    • Da
      4
    • Ne
      26

Priporočene objave

Ta tema bi prej spadala v Politiziranje...

Hmm lej ze veliko ljudi je takrat umrlo in moj odgovor da se ne bo kr ga tolk ljudi isce ipd tko da si ne bo upau... In res mi je zau za njega mislim kater norc gre ubijat nedolzne ljudi! Ce je jezen na to njihovo politiko naj bo sam on nima pravice da gre ubijat nedolzne ljudi! Mene kr preleti srh ko pomislim kaj je blo! Clovek nima tri ciste! Nasploh sem proti smrtni kazni sam tle nimam kaj kot rect da je za an stou! Kr clovek ki ubije tolk ljudi po nepotrebnem ga je treba izmaknt! Ker zarad takih ljudi kakrsen je on umirajo nedolzni ljudje :evil: :evil: :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

da vidm vaša mnenja.. jez mislm, da se bo :twisted:

Kaj postavljaš taka butasta uprašanja saj si ti Bin Laden potem veš kaj boš naredil :P no zdej pa tud mi vemo da bo pizdarija :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fuck Off.......ne spet tole temo....11.november je že v arhivih zgodovine.....bine hladni pa .....baš me boli patak kje :evil: :evil: :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fuck Off.......ne spet tole temo....11.november je že v arhivih zgodovine.....bine hladni pa .....baš me boli patak kje :evil: :evil: :evil:

Kr misli si. Prižgi TV na TV SLO1 pa POP TV pa CNN pa boš vidu, kolk je 11. SEPTEMBER v arhivih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšno sranje ob obletnici pelejo američani.... ZA KOZLAT!

Danes naj bi v Ljubljani zvonili zvonovi za vse mrtve v napadu.... A JE KDO V ZDA ZVONIL ZA MRTVE NA BALKANU, ČEČENIJI, ITD. NAJ GREJO V 3PM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes naj bi v Ljubljani zvonili zvonovi za vse mrtve v napadu.... A JE KDO V ZDA ZVONIL ZA MRTVE NA BALKANU, ČEČENIJI, ITD. NAJ GREJO V 3PM.

Tako je.

Ne sam s filmi, pa s hambiji in drugo navlako, tudi njihova bolečina naj bi bila nekaj bolj svetega.

Srat naj se grejo.

:(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kr misli si. Prižgi TV na TV SLO1 pa POP TV pa CNN pa boš vidu, kolk je 11. SEPTEMBER v arhivih

Vsa zadeva je približno taka:

Amerika in njeni vazali,v imenu neke višje civilizacijske norme s svojimi ekstremističnimi nastopi,posegi v stilu svetovnega šerifa,sprožajo samo kontra dejanja ekstremističnih skupin.Naje**jo pa itaQ vedno in povsod SAMO NEDOLŽNI civilisti.

Sedaj cel svet objokuje 3000 mrtvih v ruševinah DVOJČKOV......a se kdo na svetu vpraša.....objokuje in zvoni za tisoče mrtvih , neznanih civilistov vojne v Afganistanu.....spet v imenu izkoreninjenja nekega ekstremizma.......seveda z ekstremističnimi metodami........??????????

Naj se že enkrat vse to pomete v zaprašeni kot.......naj končno ljudje začno razmišljati,kako živeti en z drugim,ne pa eden proti drugemu......naj se naredi konec vsej svetovni noriji......bedastočam......militantizmu.....

KDOR SEJE ZLO.....GA BO TUDI POŽEL!!!!!

Sem bolan...???? Vzel bom aspirin...!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11. november ne bo nikoli v arhivih. Sej veste, martinovo, pa mošt, pa vino, pa... :twisted: :wink: 8)

Kar se pa 11. septembra tiče pa ... no ja, grozno je bilo,ampak tudi američani morajo kdaj dobit lekcijo, da tudi njihovi ljudje izvedo, kaj njihova politika počne po svetu. Mrtvece, imperializem, vse v maniri svetovnega miru in pravičnosti. Ne bom več, ker mi pritiska ni dvignila jutranja kava, ampak tale tema :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tko kot je Klimbra rekeu!

Americani se imajo za vladarje sveta in ce jih kdo napade morjo usi z njimi to obzalovat... Sam kdo jim daje tako moc? MI! Smo presibki da bi se jim uprli (ne mislim po financnosti al pa orozju ipd) Ampak vedno vedno smo bili vajeni damanipulirajo z nami (ceprav temu nasprotujemo je tako) kr se jim ne upremo! In res je ... so kdaj Americani objokavali za zrtve na Balkanu??? NE! Najbl me je pa to razjezilo... Lani en dan vem da smo ob 12h v soli se mogl umirit pa stat pa 1 min tiho bit torej da bi bla minuta njim posvecena... Kurc jih gleda mislim res mji je zau za civiliste itd sam a kdaj oni kej takega nardijo ko je tukaj na nasih koncih vojna???? NE! In vem da ko sm bla v Washingtonu so se ljudje tko vzviseno drzali in cist neprijazni turistom na vsakem koraku so prikazovali da so oni nekaj vec! Ce bi se oni kdaj za nas tolk sekiral kolkr se mi in kaksno podporo jim dajemo bi se ze svet podru!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, jaz ne bi ravno rekel "grozno je bilo, ampak morali so dobiti lekcijo ..." ker v koncni fazi je se vedno slo za masovni umor, nic drugega ... Naj bi se na vojaske objekte spravili, ce ze ...

Se pa seveda zaradi zadeve ne sekiram prav dosti, za one tam dol pa tudi ne, ceprav je slika enaka, del fanatikov, ostalo pa ljudje, ki bi pac radi ziveli normalno. Pa jim zaradi enih in drugih nekako ne uspe ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dvomim, da se bo danes kaj zgodilo.. ampak zgodilo se bo pa še sigurno..kar naj..saj ne rečem..ne podpiram žrtev... ampak naj američane malo boli.. naj vidijo, da niso tako nepremagljivi kot si misijo pa, da jih cel svet ravno ne ljubi... :twisted:

lp alena

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim kater norc gre ubijat nedolzne ljudi! Ce je jezen na to njihovo politiko naj bo sam on nima pravice da gre ubijat nedolzne ljudi! Mene kr preleti srh ko pomislim kaj je blo! Clovek nima tri ciste! Nasploh sem proti smrtni kazni sam tle nimam kaj kot rect da je za an stou! Kr clovek ki ubije tolk ljudi po nepotrebnem ga je treba izmaknt! Ker zarad takih ljudi kakrsen je on umirajo nedolzni ljudje :evil: :evil: :evil:

a little bit naive

drgač pa binladen je itak v šiški v lipi, če kdo ne ve! :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem zjutraj poslušala pogovor z enim slovencem ki študira v zda in je rekel da se sploh ne občuti da je danes kakšen poseben dan( on je v Michiganu).da pa so mediji v zda strašno agresivni in non stop predvajajo dogodke izpred enega leta.

moje mnenje je pa takšno da bush ni nič boljši kot bin laden al pa sadam. ameriško politiko pa žene samo denar in pohlep. če se imajo za tako demokratične in ne vem sploh kaj še vse. zakaj pa potem dovolijo da se pa v izraelu dogaja takšna svinjarija. medtem ko irak , vsaj po mojem mnenju, ni prav nič problematičen. dobro imajo pač diktatorja saj smo ga imeli tudi mi pa ni nihče prišel z lovci in tanki in nas osvobodil diktature... :wink:

dr.looney :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klimbro,Roni in Pepeja za župane !!!

Kekec, zdaj pa se odloči kdo bo župan!

Jaz predlagam Pepeta zraven pa mu primaknem še dve desni roki - Klimbro in Roni :D

Alla

Velja !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

medtem ko irak , vsaj po mojem mnenju, ni prav nič problematičen

seveda je problematičen... Američani želijo imeti roko nad večino svetovne nafte. In tukaj jim Sadam dela probleme.

Zakaj niso ameri posredovali na hrvaškem in v bosni med vojno? Ni bilo gospodarskih interesov (vsaj takšnih, na katere bi hrvati in bosanci pristali). Pravo nasprotje pa je bilo Kosovo. S posredovanjem na Kosovu so si ustvarili močno vojaško oporišče na Kosovu in Makedoniji, hkrati pa so začeli graditi prečko naftovoda iz Rusije proti grškim lukam (preko Makedonije). (BTW - ta naftovod je že narejen). S tem so skoraj totalno zjebali (odrezali) JANAF(Jadranski naftovod), ki poteka preko Iz Rusije do Hrvaške (Rijeke oz.otoka Krka), ker niso hoteli plačevati transporta nafte po Janafu, kot je to zahtevala Hrvaška.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se zelooooo strinjam!!!

Amerikanci se bodo mogel začet anmau drgač obnašat. Sam dokler bodo mel tega kavbojca Buškota za predsednika, bo pa sam še več sranja! :twisted: :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj,ko bi slovenci malo vec pometali doma in ne po vsem svetu?  :roll:

Ne bo slo, Ice, ne bo ... doma bi morali kidati (gnoj), to se jim/nam pa ne ljubi :wink: :lol: :lol: :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!