robopanik Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Zivjo vsem... ze nekaj cajta brskam po spletu da bi dobil en sesalni kolektor od ATV Yamahe Raptor 660, tistega na Y s katerime se lahko montira en sam fergazer namesto 2,a nisem dobil nicesar... Mi zna kdo pomagat? V resnici bi ta kolektor rabil za Yamaho TTR600 motard,saj so mere enake! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Zivjo vsem... ze nekaj cajta brskam po spletu da bi dobil en sesalni kolektor od ATV Yamahe Raptor 660, tistega na Y s katerime se lahko montira en sam fergazer namesto 2,a nisem dobil nicesar... Mi zna kdo pomagat? V resnici bi ta kolektor rabil za Yamaho TTR600 motard,saj so mere enake! Tak kolektor uporablja Edelbrock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robopanik Objavljeno Avgust 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Ki jaz sem vidu da se da Keihin gor nastelat pa da je bil kolektor "plasticen",kot od XT.ke, torej vse v enem kosu. Bom probal pisat tem od Edelbroka o ceni samega kolektorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se