Smrco Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Lep pozdrav... Zanima me naslednje. Ali je mogoce zamenjati motor pri aprilia racing 50cc 2T na motor od aprilia leonardo 150cc 4T. Ali je ze kdo poskusal kaj podobnega? Upam da mi lahko cim hitreje pomagate, ker imam na razpolago ta motor za majhen denar, pa nocem da mi ga prodajo... Ali morda v primeru da motor ne pase, priporocate kak drug motor za zamenjavo. Hvala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 dej mal povej točno kater motor imaš in tako naprej...........vem da na aprilio sr50 ditech (morini mašina) paše tudi od piaggia blok, vendar moraš nekaj malega pobrusit nosilce osi (za 5mm na vsaki strani), tako da potem možno da paše tudi kaka močnejša piaggio mašina gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Smrco Objavljeno Avgust 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Imam ubistvu Aprilio Rally 50 LC, vendar je blok motorja in okvir isti kot pri SR-ih (nevem za Di-Tech-e) Nosilec ki drzi blok motorja na okvir se pri meni nahaja na vrhnji strani bloka za uplinjacem, opazam pa da imajo po vecini drugi motorji nosilec spodaj pod cilindrom. Ali se dobi ze kaksen adapter za to, da lahko montiram motor z taksnim nosilcem na moj okvir? Kako ima nosilec motor od SR 125 (zracno hlajenega 2T)? Hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se