SeBB Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 :kva2: OJ a je kakšen/a zainteresiran/a od 8.8. naj se mi javi; za na Pag v Novaljo ali Straško ? :ninja: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 VaUUUUUU to bo noro :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Kaj grete v Zrče tut? Sem slišal, da je baje tam ful fajn pa to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Kaj grete v Zrče tut? Sem slišal, da je baje tam ful fajn pa to... ja, norooo je :whistle: celo plažo imajo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Pa velik friškega mesaaaaa.....no tut starih kokoši se najde :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Pa velik friškega mesaaaaa..... Pa ne bom se ki po meso na morje vozu, če mam pa mesarijo 50 metrov stran... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Avgust 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Pa velik friškega mesaaaaa.....no tut starih kokoši se najde :rolleyes: No v Zrčah ni lih starih, večinoma so v pravih letih :naughty: NO a gre kdo, naj mi napiše na pm tel, da se zmenmo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Če nebi delal, bi se dal kaj zmenit.... tko pa :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 jst bi tut tkoj šla sam ne morm zlest na motor na žalost :headbang: nasledn let pa tkoj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 jst bi tut tkoj šla sam ne morm zlest na motor na žalost :headbang: nasledn let pa tkoj :naughty: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 jst bi tut tkoj šla sam ne morm zlest na motor na žalost :headbang: nasledn let pa tkoj :naughty: aha premlada za u zrče :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Avgust 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Vreme pr nas kaže bl za en k.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Z avtom so šli ta vikend.. jaz bom pa z mopijem drug teden skoču dol... karlobag rulz - bomo vidli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 karlobag rulz Jaz doli tut vedno karlovačko pijem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Kaj grete v Zrče tut? Sem slišal, da je baje tam ful fajn pa to... hahahah No v Zrčah ni lih starih, večinoma so v pravih letih :naughty: NO a gre kdo, naj mi napiše na pm tel, da se zmenmo :whistle: 15-16 let so za tebe prava leta...te si pa pedofil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 sej ga ni več :> pomoje je že mogu odrint k je datum 8.8. sam ga bo mende pralo do paga :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 sej ga ni več Tudi če fizično ni prisoten, je v naših srcih za vedno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Tudi če fizično ni prisoten, je v naših srcih za vedno... hahahah, to pa ja :worship: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 kdor pa ni odrinu z njim se pa lahko pridruži meni ter mojmu frendu 10.8. na poti do splita :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 aha premlada za u zrče :whistle: noup:p se že nek cajta men da grem :P sam neki pršl umes pa ne morem motorja zajahat :headbang: tko da pol zrće sigurn letos odpadejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se