Skoči na vsebino

pomoč-predelava tomos youngstrja 45 da bo hitrejsi

janciluk

Priporočene objave

aja, a je to res: "Pri vožnji z obema modeloma se mi je dozdevalo, da motor skriva še velik potencial. Pri 25 km/h se je počasnejši kar nekako dušil v lastnih izpušnih plinih, saj mu blokada onemogoča, da bi zadihal na polna pljuča. Hitrejši pa, kot zanimivost, porabi mnogo manj goriva na 100 km, ter pri 45 km/h še hoče loviti sapo. Zagotovo bi »odprt« šel preko 70 km/h, kar bi pomenilo, da bi bil mnogo bolj varen v današnjem norem mestnem prometu. A kaj hočemo, »ablast je pač ablast!«. In zakone je potrebno spoštovati. Nazivna moč znaša med 1,0 in 2,36 kW, kar pomeni med 1,36 in 3,21 KM. Še bolj pa je zanimiv podatek, da z močnejšo verzijo prevozimo več kot 100 km le z 2 litroma bencina."

http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).net/ostalo/ostalo/test_t...g_25_in_45.html

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zdej mam sam drug zobnik pa mi gre 50-55kmh.kok bi mi slo ce bi dal sam drug auspuh gor? Pa ker auspuh bi bil res najbolj za moj motor?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Izpušna cev pri flexerjih oz. krivina je zelo zavita in zmotana, če pogledaš tam, kjer pride prvijačen na hladilnik (cilinder).

Jaz vem, da sem enmu ki ima flexerja dal izpuh od avtomatika in mu gre 7 km/h več kot prej :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Dan:D mene pa zanima ce ima tomos racing dolge luci....ker na mojemu je stikalo za dolge luci ampak ko ga pritisne(prizgem) ni efekta......kda bi bilo tisto stikalo samo za ukras na motorju......je mozno da je to sam pr mojmu al je to pri vsh.....racing-ih:P :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dan:D mene pa zanima ce ima tomos racing dolge luci....ker na mojemu je stikalo za dolge luci ampak ko ga pritisne(prizgem) ni efekta......kda bi bilo tisto stikalo samo za ukras na motorju......je mozno da je to sam pr mojmu al je to pri vsh.....racing-ih:P :evilgrin:

mogov bi jo imet sicer se ga neda registrirat

no u glavnem pregorela ti je žarnica za dolgo luč no vsaj meni kratka dela dolga pa ne pa so rekl d je pregorela čeprov jst sm do zdj vidu sm 1 žarnica :D

Popravljeno . Popravil binko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sigurn bi mogu met, če je že stikalo potem je luč tut ampak predvidevam da maš ti noter enopolno luč, dej zamenji luč pa dej noter dvopolno potem ti bo po mojem delalo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sigurn bi mogu met, če je že stikalo potem je luč tut ampak predvidevam da maš ti noter enopolno luč, dej zamenji luč pa dej noter dvopolno potem ti bo po mojem delalo!

ahaaa hvala obema.......bom dal to dvopolno notr pa bom videl kako bo....upam da bo delalo :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja je še ena varjanta da gre več....če ga z letala fukneš, aja ne pol pa je tista gravitacija spet :D in bi šlo mogoče celo 50kmh. Kupi nekj bl resnega ne pa ta jajca!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!