janciluk Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Prosm svetujte mi kaj nej dam gor na youngstrja 45. Motor gre 45kmh sam jst bi rad da bi sou kej več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Kit dei gor, mensezdi da bi pasou tale sam nism zihr http://www.mopedkit.com/WebshopM/?p=produc...55-glava-airsal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 JA, pa a se kej,kolk bo slo hitrej? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BloodyShadow Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Kupi nov motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Namontiraj nitro pa turbo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 ja hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 aja, a je to res: "Pri vožnji z obema modeloma se mi je dozdevalo, da motor skriva še velik potencial. Pri 25 km/h se je počasnejši kar nekako dušil v lastnih izpušnih plinih, saj mu blokada onemogoča, da bi zadihal na polna pljuča. Hitrejši pa, kot zanimivost, porabi mnogo manj goriva na 100 km, ter pri 45 km/h še hoče loviti sapo. Zagotovo bi »odprt« šel preko 70 km/h, kar bi pomenilo, da bi bil mnogo bolj varen v današnjem norem mestnem prometu. A kaj hočemo, »ablast je pač ablast!«. In zakone je potrebno spoštovati. Nazivna moč znaša med 1,0 in 2,36 kW, kar pomeni med 1,36 in 3,21 KM. Še bolj pa je zanimiv podatek, da z močnejšo verzijo prevozimo več kot 100 km le z 2 litroma bencina." http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).net/ostalo/ostalo/test_t...g_25_in_45.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 prosm pomagite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 S tistim kitom bi mogu jet ene 70 km/h.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 aja, pa a bi mi pasu gor un kit pa se neki, kok bi pa auspuh povecu speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 pa un kit nebi nč skodu oz, če mi lah poves dobre pa slabe strani kita. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 ja zihr ni ne vem kok dobr, drgač pa tle mal upraš http://mopedforum.net/index.php?showtopic=...ngstr&st=60 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 gor daj kit, fergazer dellorto 19 pa tecnigas izpuh... tam ene 80 maš sigurno, prenose menjaš, pa maš še več.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 ja a bo to kej skodl mopedu?Pa kok dnara me to pride? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 če neboš vedno držal gasa do konca, bo zdržalo zelo dolgo pride pa te tam okrog 230€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno Avgust 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 ja zdej mam sam drug zobnik pa mi gre 50-55kmh.kok bi mi slo ce bi dal sam drug auspuh gor? Pa ker auspuh bi bil res najbolj za moj motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jupiter45 Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Izpušna cev pri flexerjih oz. krivina je zelo zavita in zmotana, če pogledaš tam, kjer pride prvijačen na hladilnik (cilinder). Jaz vem, da sem enmu ki ima flexerja dal izpuh od avtomatika in mu gre 7 km/h več kot prej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 mah prodej tomos kupi aprilio al pa yamaho odblokeraj pa bo konc problemov :winkiss: :winkiss: xd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Dan:D mene pa zanima ce ima tomos racing dolge luci....ker na mojemu je stikalo za dolge luci ampak ko ga pritisne(prizgem) ni efekta......kda bi bilo tisto stikalo samo za ukras na motorju......je mozno da je to sam pr mojmu al je to pri vsh.....racing-ih:P :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
binko Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 (popravljeno) Dan:D mene pa zanima ce ima tomos racing dolge luci....ker na mojemu je stikalo za dolge luci ampak ko ga pritisne(prizgem) ni efekta......kda bi bilo tisto stikalo samo za ukras na motorju......je mozno da je to sam pr mojmu al je to pri vsh.....racing-ih:P :evilgrin: mogov bi jo imet sicer se ga neda registrirat no u glavnem pregorela ti je žarnica za dolgo luč no vsaj meni kratka dela dolga pa ne pa so rekl d je pregorela čeprov jst sm do zdj vidu sm 1 žarnica :D Popravljeno Avgust 31, 2008. Popravil binko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krispic Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Dan:D mene pa zanima ce ima tomos racing dolge luci....ker na mojemu je stikalo za dolge luci ampak ko ga pritisne(prizgem) ni efekta......kda bi bilo tisto stikalo samo za ukras na motorju......je mozno da je to sam pr mojmu al je to pri vsh.....racing-ih:P :evilgrin: Sigurn bi mogu met, če je že stikalo potem je luč tut ampak predvidevam da maš ti noter enopolno luč, dej zamenji luč pa dej noter dvopolno potem ti bo po mojem delalo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Sigurn bi mogu met, če je že stikalo potem je luč tut ampak predvidevam da maš ti noter enopolno luč, dej zamenji luč pa dej noter dvopolno potem ti bo po mojem delalo! ahaaa hvala obema.......bom dal to dvopolno notr pa bom videl kako bo....upam da bo delalo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 Ja je še ena varjanta da gre več....če ga z letala fukneš, aja ne pol pa je tista gravitacija spet :D in bi šlo mogoče celo 50kmh. Kupi nekj bl resnega ne pa ta jajca! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janciluk Objavljeno September 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2008 Mam vsaj motor za razlikp od tebe sanjač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se