Roky994 Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Lp imam Kymco mxu 250 pa me nekaj zanima.. Ko se peljem gre lepo pol pa kr naenkrat crkne.. in to na vsakih neki kilometrov potem pa počakam 5 min pa vžge kot nič in dela vse normalno... Potem pa spet čez par KM.. Bi kdo vedel kaj je narobe ?? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Lp imam Kymco mxu 250 pa me nekaj zanima.. Ko se peljem gre lepo pol pa kr naenkrat crkne.. in to na vsakih neki kilometrov potem pa počakam 5 min pa vžge kot nič in dela vse normalno... Potem pa spet čez par KM.. Bi kdo vedel kaj je narobe ?? :? :? :? :? mogoče je diza zapacana, in malu bencina dobiva, ko ga zmanka pa crkne. medtem cajtm ko ti čakaš 5 minut se pa spet napolne. v glavnem probej razdrt forgazar pa dize spucej. evo manual za ferg če ti kej pomaga .) MXU250_cap05__imp_alimentazione_.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 mogoče je diza zapacana, in malu bencina dobiva, ko ga zmanka pa crkne. medtem cajtm ko ti čakaš 5 minut se pa spet napolne. v glavnem probej razdrt forgazar pa dize spucej. evo manual za ferg če ti kej pomaga .) Hvala, bom pogledu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej777 Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Ja vprašanje kako crkne? Da ne boš brezveze razdiral. Se začne matrat pa crkne, umre v momentu kot da bi bil ob štorm....?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 napačna svečka oziroma toplotna vrednost svečke :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Am, men se je na ATV-ju na "nategnla" ketna in zdej kaj narest ? Pri močnejšem pospeševanju clo preskoč :blink: . Zdej a skrajšat ketno, al se da nategnt, nism še nč gledu, sam me zanima če je že kdo meu kšn tak problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
la1981 Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Glej sem imeu isti ATV in je šel po števcu tam okoli 85. Pri cca 5000 km mi je šel pogonski jermen takrat je šel tm okoli 70km/h, nikoli pa nisem imel probleme z verižnim prenosom. Glede na to kaj se ti dogaja in koliko časa je stal bi bilo potrebno narediti en servis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Glej sem imeu isti ATV in je šel po števcu tam okoli 85. Pri cca 5000 km mi je šel pogonski jermen takrat je šel tm okoli 70km/h, nikoli pa nisem imel probleme z verižnim prenosom. Glede na to kaj se ti dogaja in koliko časa je stal bi bilo potrebno narediti en servis. 1. servis je biu narejen pred 100km, ampak takrt tega še ni blo... Doma smo vozil tut prikolco in se je zgleda nategnila.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Svetujem zamenjavo verige, kajti pretegnjena veriga lahko poškoduje verižnike ( zobnike). V tem primeru je škoda bistveno večja kot takojšna menjava verige. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Sm odprl knjižco in takoj najdu kko zategnt ketno, 3min dela .) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se