alkatraz Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 V Bosno preverjeno da, vsaj nas so brez vprašanj spustili, mislim pa da za Črno goro tudi. V petek bom preveril... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 V petek bom preveril... :naughty: Mi smo to preverjal v soboto. Tudi na strani amzs.si piše da v Bosno lahko vstopiš z osebno ali potnim listom. Kje pa si spal to če ni skrivnost? Maš kakšen link ali kontakt? Bom doma preveru pa sporočim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 Se mogoče že da preko bosne it samo z osebno brez potnega lista? V bosno 100 % že od lanskega leta...............z osebno........ :blink: , preverjeno lani in letos že ne vem kolikokrat..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 Bosna in Črna gora 100% samo z osebno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 Kje pa si spal to če ni skrivnost? Maš kakšen link ali kontakt? spali smo v Motelu Jasmin, Kupreška 26 nad stadionom Grbavica......cena tako kot je napisal Marja..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 (popravljeno) spali smo v Motelu Jasmin mi tudi. upam samo, da me bodo do naslednjega leta pozabli, ker drugače ni šanse da me še sprejmejo po normalni ceni. kurc, saj jim nisem jaz kriv, če majo tak mali ruski bife za zajtrk... Popravljeno Julij 15, 2009. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 V Bosno preverjeno da, vsaj nas so brez vprašanj spustili, mislim pa da za Črno goro tudi. V petek bom preveril... :naughty: Mi smo to preverjal v soboto. Tudi na strani amzs.si piše da v Bosno lahko vstopiš z osebno ali potnim listom. Bom doma preveru pa sporočim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 spali smo v Motelu Jasmin, Kupreška 26 nad stadionom Grbavica......cena tako kot je napisal Marja..... Izdajauka ... Marjan je hodtu vsaj za pir iztržt Če se ne motim, smo dali še 3 € za garažo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Če se ne motim, smo dali še 3 € za garažo :naughty: Ne morem verjet kaki luzer!!! Meni so garažo dali zastonj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Ne morem verjet kaki luzer!!! Meni so garažo dali zastonj. Sevede k te jst častu, zguba Aja, pa veš kaj je tri ulce višje? Tam tut dajo zastojn :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Aja, pa veš kaj je tri ulce višje? Tam tut dajo zastojn :evilgrin: nič ne vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Pejt še enkrat pogledat, če se upaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Pejt še enkrat pogledat, če se upaš upam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Tebe bi tak herc ruknu, če bi tam "spal" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Tebe bi tak herc ruknu, če bi tam "spal" želja ni isto kot zmožnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Pejt še enkrat pogledat, če se upaš Ni panike, ampak se ne spomnim najbolje kje je blo to. Mi boš pokazal? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Bom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Bosna in Črna gora 100% samo z osebno! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 (popravljeno) :yes: pa še te ni treba kazat (redkimototuristi imajo privilegije press ) ..... Popravljeno Julij 20, 2009. Popravil kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 pa še te ni treba kazat (redkimototuristi imajo privilegije press ) ..... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 (popravljeno) mi tudi. upam samo, da me bodo do naslednjega leta pozabli, ker drugače ni šanse da me še sprejmejo po normalni ceni. kurc, saj jim nisem jaz kriv, če majo tak mali ruski bife za zajtrk... Heheheee, tud mi letos prenočili tam... In je res mal kriza glede količine hrane za zajtrk. Je mogla šefica 2X it še nabavit tiste kajzerice v trgovino ali pekarno, ker ko smo mi začel jest nas ni mogu noben ustavit... Sicer bi pa lahk vedla kolk en dec ku ma 90+ kg poje, nismo jim mi krivi če so Bosanci sami "anoreksični"... hehehe Ja, res smo mi tud mel "šove", ampak blo je pa fajn P.S.: Edino pazit morš, da se na kakšnem ovinku ne ubiješ (vseoblikedomačihživalinacestipress) Popravljeno Avgust 25, 2009. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 hahaha to vas je pa moglo bit strah, tistih kravic, da se ne zažene vate, oziroma, da ti ne podre motorja... Mene zelo mika, da bi šla v Sarajevo, ko imajo 10.10. 2009 http://www.rajvosa-mc.com/index2/index2_1.html zaključek sezone MC RAJVOSA , z nekimi motoristi se že kar poznam Sam to se bom odločila v zadnjem momentu, odvisno od denarja, časa in vremena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 hahaha to vas je pa moglo bit strah, tistih kravic, da se ne zažene vate, oziroma, da ti ne podre motorja... Mene zelo mika, da bi šla v Sarajevo, ko imajo 10.10. 2009 http://www.rajvosa-mc.com/index2/index2_1.html zaključek sezone MC RAJVOSA , z nekimi motoristi se že kar poznam Sam to se bom odločila v zadnjem momentu, odvisno od denarja, časa in vremena Bil sem na winter partyu od mc rajvose letos februarja.... super blo (takega vzdušja pri nas ni ), tako da priporočam, moraš it.. ne bo ti žal.. V četrtek grem v Sarajevo (prespim, itd zjutraj grem dalje..dalmacija), če gre mogoče še kdo mogoče dol, bi se lahko pridružil, zaenkrat grem sam...tako da, lahko prevozimo kak del poti skupaj.. P.S. grem čez Banjo Luko, Jajce, Travnik, Zenica, Kakanj ...Sarajevo JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 (popravljeno) hahaha to vas je pa moglo bit strah, tistih kravic, da se ne zažene vate, oziroma, da ti ne podre motorja... Ma to še ni blo krize, itak smo že stali, ko so "pricapljale" mimo... Broblem je pa ko se voziš čez bosanske hribčke in dolince, pa cesta je fajn speljana, široka za 3 avtomobile, pa asfalt je star 1 teden, skratka AMERIKA in jo "pržgeš" 120 al pa še mal več čez ovinek, nasproti pa čreda 50ih ovac ali krav FAAAAAK Glede na to da tega pr nas (načeloma) ni, me je skor HERZINFARKT!! :wacko: Popravljeno Avgust 25, 2009. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Avgust 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Bil sem na winter partyu od mc rajvose letos februarja.... super blo (takega vzdušja pri nas ni ), tako da priporočam, moraš it.. ne bo ti žal.. V četrtek grem v Sarajevo (prespim, itd zjutraj grem dalje..dalmacija), če gre mogoče še kdo mogoče dol, bi se lahko pridružil, zaenkrat grem sam...tako da, lahko prevozimo kak del poti skupaj.. P.S. grem čez Banjo Luko, Jajce, Travnik, Zenica, Kakanj ...Sarajevo HA tudi 3 iz gorenjske gremo. 1 dan Mostar, poten 2 Dni Sarajeva pa domov. ps Lansko leto sem začel to temo, pa vidim da se je prijela. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se