MARJA Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 hahaha to vas je pa moglo bit strah, tistih kravic, da se ne zažene vate, oziroma, da ti ne podre motorja... Mene zelo mika, da bi šla v Sarajevo, ko imajo 10.10. 2009 http://www.rajvosa-mc.com/index2/index2_1.html zaključek sezone MC RAJVOSA , z nekimi motoristi se že kar poznam Sam to se bom odločila v zadnjem momentu, odvisno od denarja, časa in vremena Jaz grem 98%, če bo pa vreme tako kazal, pa grem z motorjem. Jaz se poznam skor z vsemi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Jaz grem 98%, če bo pa vreme tako kazal, pa grem z motorjem. Jaz se poznam skor z vsemi. a me vzameš s sabo ... plis plis plis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 a me vzameš s sabo ... plis plis plis Vzamem, sam da boš mel dost dnarja s sabo :naughty: pa da me ne boš prehitu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 VOZDRA kaj se to res pogovarjate al me spet zezate !!!! Da greste v SA na seson end party od MC Rajvosa ? Ker jaz bi res šla, sam še nič ni fiksno, ker ne vem kaj bo takrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 pa saj smo na winter partye tudi hodili, edino da smo še prej s skijami po Bijelašnici drajsali, zvečer pa po kinu sloga ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 pa saj smo na winter partye tudi hodili, edino da smo še prej s skijami po Bijelašnici drajsali, zvečer pa po kinu sloga ! sj tebe se pa še za novo leto ne morm rešit v Undergraundu ... škoda k si naslednji večer omagal ... sj sm js tud.. ampak jaz sem vsaj v lokalu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 sj tebe se pa še za novo leto ne morm rešit v Undergraundu ... škoda k si naslednji večer omagal ... sj sm js tud.. ampak jaz sem vsaj v lokalu pa ne moreš od pijače omagat! :wacko: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 VOZDRA kaj se to res pogovarjate al me spet zezate !!!! Da greste v SA na seson end party od MC Rajvosa ? Ker jaz bi res šla, sam še nič ni fiksno, ker ne vem kaj bo takrat Seveda je čist resno. Tiste 2%, ki manjkata pri men do 100%, pa sta odvisna od vremena. Če bo čez dan vsaj 12+ grem z motorjem. JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 pa ne moreš od pijače omagat! :wacko: kje sem napisal, da sem od pijače omagal omagal sem od čevapov, pleskavic, raznih vrst zavitkov (od mesnih, sirovih, krompirjevih itd... po slovensko burekov) ... doma samo kruh in vodo natepavam in ko grem čez mejo se delam pašo in mlatim vse vrste hrane po vrsti. od tega sem omagal kot hrošček klimbra in soncy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Vzamem, sam da boš mel dost dnarja s sabo :naughty: ga bom že kako na lizing dubu klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Jst bi šla tud :unsure: - se bom čist lepo obnašala M. klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 - se bom čist lepo obnašala M. ...... je izjavila in ostala živa :naughty: Ti kar KM-je zapakiri v zadn kufr, pa gremo. maus in klimbra 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) Jst bi šla tud :unsure: - se bom čist lepo obnašala M. Kaj se je pa tako drastičnega zgodilo, da se boš naenkrat začela lepo obnašat ...... je izjavila in ostala živa :naughty: Ti kar KM-je zapakiri v zadn kufr, pa gremo. Sj KM-je lahko da, pa greva sama Popravljeno September 16, 2009. Popravil maus klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 pa saj smo na winter partye tudi hodili, edino da smo še prej s skijami po Bijelašnici drajsali, zvečer pa po kinu sloga ! To je bilo takrat, ti si že v letih še do Pule te morjo drugi prpelat klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Seveda je čist resno. Tiste 2%, ki manjkata pri men do 100%, pa sta odvisna od vremena. Če bo čez dan vsaj 12+ grem z motorjem. jaz tut klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 jaz tut kaj pa če ne bo +12 ali pa kakšen dež ??? A greste vseeno ? Jaz grem vsekakor, vendar je velika verjetnost da z vlakom:blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 No, zmenjeno :grim . V Sarajevo se gre - tako al pa drugače ! M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 No, zmenjeno :grim . V Sarajevo se gre - tako al pa drugače ! M. sj z motorji gremo itak sam uni k mamo t'prave motorje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 na znamko motorja sem mislu... pa ne nubenmu povedat, ker bom spet na balkonu spal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 vendar je velika verjetnost da z vlakom:blush: A kar z vlakom??? Kam ga boš pa parkirala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 sj z motorji gremo itak sam uni k mamo t'prave motorje Jap, eni gremo z mortorji, eni pa s Hondo :evilgrin: :naughty: maus in Frips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Jap, eni gremo z mortorji, eni pa s Hondo :evilgrin: :naughty: ker si upaš na glas to natipkat, ti dam en velik + klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 na znamko motorja sem mislu... pa ne nubenmu povedat, ker bom spet na balkonu spal Moj zamišljen smajli se je nanašal na t.i. "podvig", ne pa na motor -> to je itak jasno in ni kaj debatirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Jap, eni gremo z mortorji, eni pa s Hondo ker si upaš na glas to natipkat, ti dam en velik + Zdej sta pogumna, k sta dost daleč :naughty: - eni mamo pač dobre motorje :grim , pri drugih pa je že beseda motor lahko vprašljiva M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se