Frips Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 pri drugih pa je že beseda motor lahko vprašljiva Btw... Moja bi se rada mal vsedla na tisto tvojo kravo, sam jo je strah te vprašat ehm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bavdek Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Ali kdo ve za kakšno v redu prenočišče v Sarajevu z varno garažo. Tja dol grem 20.09.2008. zdravo a vas gre več in kakšno turo imate v planu.jat tud planiram it sarajevo mostar dubrovnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 POVZETEK UDELEŽENCEV! 1. Maus 2. MARJA 3. MDR 4. VOLK 5 JANUSKA 20. Frips ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Btw... Moja bi se rada mal vsedla na tisto tvojo kravo, sam jo je strah te vprašat ehm Ko se vidmo ni problema - ma sej itak veš! Pa ni krava ampak je kobilca :angry: (kilaža je itak podobna ). M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 POVZETEK UDELEŽENCEV! 1. Maus 2. MARJA 3. MDR 4. VOLK 5 JANUSKA 20. Frips ? Zakaj sem pa js s t'malimi napisan ... a moraš res vse vidt, da verjameš :unsure: Ko se vidmo ni problema - ma sej itak veš! Pa ni krava ampak je kobilca :angry: (kilaža je itak podobna ). M. kobilica ja ... ... jak je SONCE BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 sj z motorji gremo itak sam uni k mamo t'prave motorje Jst tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 To je bilo takrat, ti si že v letih še do Pule te morjo drugi prpelat jebemo ! pa kaj sem jaz moj notes izgubil ?! kaj in kdaj dogaja ?! "sarajevo 84" je preseljen v klet flexa (pod kompasom na slovenski) ! že kdo preveril ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Ta vikend je bilo Sarajevo lepo sončno in vroče, tako da bo nemara tako tudi ostalo. Naredili smo še detour v Zenico kot TICA MC, kjer priporočam pajzl "Bonus film" aka "Hard Rock" za pijančevanje ob dobri muziki. Po razbitju šparovca bom mogoče kandidiral za party. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Če bo še kdo iskal prenočišče v Sarajevu oz. bo prenočeval pri Amri: http://www.panoramio.../photo/27271746 točna koordinata za đps N43 51.685 E18 25.822 (Garmin Mapsource) N43° 51' 41.14 E18° 25' 49.14 (Google Earth) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Nas gre 5, sicer z avtomobilom, drugi teden. Me samo zanima če je pri Amri plac tudi za avtomobile? Pa če ma kakšno internetno stran al se rezervira kar po telefonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Nas gre 5, sicer z avtomobilom, drugi teden. Me samo zanima če je pri Amri plac tudi za avtomobile? Pa če ma kakšno internetno stran al se rezervira kar po telefonu? Sem že našel, upam da bo prostor:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Po telefonu se zmeni, prijetna gospa, al pa email. Za naslednji teden se mi zdi, da je rekla da pride dol večja skupina motoristov (naših), preveri skratka, mogoče sem se zmotil v tednu. Za avto ima prostor na dvorišču. Za kakšne 4 v vrsti. Ko sem bil jaz, so bili trije parkirani. tako izgleda Ima pa res fajn lokacijo, ker si minuto do Baščaršije. JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Nas gre 5, sicer z avtomobilom, drugi teden. Me samo zanima če je pri Amri plac tudi za avtomobile? Pa če ma kakšno internetno stran al se rezervira kar po telefonu? Ti kar pokliči in se dogovori,gospa zelo prijazna.Tudi avto imaš kje parkirat. Mi smo bili v soboto pri njej in smo bili zadovolni. Gospa vam lahko zrihta vodiča in vam razkaže zanimivosti Sarajeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ti kar pokliči in se dogovori,gospa zelo prijazna.Tudi avto imaš kje parkirat. Mi smo bili v soboto pri njej in smo bili zadovolni. Gospa vam lahko zrihta vodiča in vam razkaže zanimivosti Sarajeva. Mal visoko ceno ima se mi zdi. Se da cenej najdt, pa je tud bliz Baščaršije, pa motorji so tud za ograjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 A v Sarajevo greste ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 POVZETEK UDELEŽENCEV! 20. Frips ? Vprašaj me tam nekje 7.10. A v Sarajevo greste ? Ja, ste pizde, nič ne povabite......zdj pa za nalašč ne grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ja, ste pizde, nič ne povabite......zdj pa za nalašč ne grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 ....... pa če bo še kaj za pod zob, kakšno čvrsto mlado meso Al pa staro žilavo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 POVZETEK UDELEŽENCEV! 1. Maus 2. MARJA 3. MDR 4. VOLK 5 JANUSKA 20. Frips ? KAJ JE ZDAJ ŽE VEŠ ja al JA 21. Anja? 22. Kaj se že pripraljate al kako? Se vidimo najkasnej v soboto v klubu! Upam, da bomo kakšno rekli. Vi me tak ne boste spoznali. Bom pa jaz Mausa spoznala 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 POVZETEK UDELEŽENCEV! 1. Maus 2. MARJA 3. MDR 4. VOLK 5 JANUSKA 20. Frips ? KAJ JE ZDAJ ŽE VEŠ ja al JA 21. Anja? 22. Kaj se že pripraljate al kako? Se vidimo najkasnej v soboto v klubu! Upam, da bomo kakšno rekli. Vi me tak ne boste spoznali. Bom pa jaz Mausa spoznala 100% misliš, da me boš spoznala ... ne bom ti povedu, da bom meu čiste gate, tako, da neoš vedla keri sen GATE NA GLAVOOOOOOOO IN GASAAAAAAAAAAAAAAA ... YUTRRRRRRRRRRRRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 misliš, da me boš spoznala ... ne bom ti povedu, da bom meu čiste gate, tako, da neoš vedla keri sen GATE NA GLAVOOOOOOOO IN GASAAAAAAAAAAAAAAA ... YUTRRRRRRRRRRRRR Z gatami si lepši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Z gatami si lepši sen vedo, da foušarija dela svoje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 20. Frips ? KAJ JE ZDAJ ŽE VEŠ ja al JA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 sen vedo, da foušarija dela svoje temu pri nas pravimo: okus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Dobil potni nalog Sicer me bo to stalo sobotnje dopoldanske šihte, sam potem sem pa fraaaaaj Rude Boy in JANUSKA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se