bmw Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 POVZETEK UDELEŽENCEV! 1. Maus 2. MARJA 3. MDR 4. VOLK 5 JANUSKA 20. Frips ? KAJ JE ZDAJ ŽE VEŠ ja al JA 21. Anja? 22. Kaj se že pripraljate al kako? Se vidimo najkasnej v soboto v klubu! Upam, da bomo kakšno rekli. Vi me tak ne boste spoznali. Bom pa jaz Mausa spoznala 100% manjkata ti vsaj še dva udeleženca..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Zrajcan.....trd k kamen.......smrčač.......išče partnerko za spanje v isti sobi! Šifra: naredi mi lepo vreme.....pa grem tudi jaz :evilgrin: JANUSKA in Rude Boy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Bemu samo neka starina...a bom edin "mladiček" al kaj. Da veste....po čike vam NE bom hodil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Frips, če ne po čike, pa po pir :beer1: Ti greš tud ziher z motorjem a ne, a se boš peljal z Mausem ? Al greš sam, al kako? Mater nimam kake pametne majce za bayker dogodek ali pa kakšno majico SLO, da bi se našli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Frips, če ne po čike, pa po pir Ti greš tud ziher z motorjem a ne, a se boš peljal z Mausem ? Al greš sam, al kako? Mater nimam kake pametne majce za bayker dogodek ali pa kakšno majico SLO, da bi se našli Jaz ti predlagam takole Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 majcaaaaaaaaaa....okusna ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Frips, če ne po čike, pa po pir Če ga bom jst nesu, je nevarnost da bodo žejni Ti greš tud ziher z motorjem a ne, a se boš peljal z Mausem ? Al greš sam, al kako? Jutri do KA sigurno sam, potem pa če uspem uloviti te norci z njimi dalje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Zrajcan.....trd k kamen.......smrčač.......išče partnerko za spanje v isti sobi! Šifra: naredi mi lepo vreme.....pa grem tudi jaz :evilgrin: Pa kaj bi rad še lepše vreme v oktobru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 majcaaaaaaaaaa....okusna ! Kaj je stari, ti je res šla varovalka? Al pa ti doma vize ne dajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Zajeb........nič od dopusta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Nekam hitr ste nazaj pršli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Nekam hitr ste nazaj pršli Recesija, zmanjkal denarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Recesija, zmanjkal denarja Nism misla na to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Nism misla na to Hmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Bili.....videli..... in kaj je najbolj pomembno......ZMAGALI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Bili.....videli..... in kaj je najbolj pomembno......ZMAGALI V čem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Zaprli smo gostilno .....aja pa v fuzbalu tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Zaprli smo gostilno .....aja pa v fuzbalu tut Sej smo enakega mišljenja. Glej, da boš danes mel še za u bufet . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Bom strgal neki....javi kdaj in kje. Drugače je pa bila fešta prava. Končno tudi muzika za moj okus in ne samo tuc tuc tuc in tuc. Plac v Undergroundu itak zakon, prav tako potem v soboto v AG Clubu. Že sama vožnja je bila zanimiva. KK-Bihač-Jajce-Sa cca 10 ur, poraba minimalna. Opazil in videl vse lokalne "znamenitosti" Fak morm it...revizorji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 in kako je bilo ? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Ob letu osorej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 in kako je bilo ? :unsure: :unsure: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Bom strgal neki....javi kdaj in kje. Drugače je pa bila fešta prava. Končno tudi muzika za moj okus in ne samo tuc tuc tuc in tuc. Plac v Undergroundu itak zakon, prav tako potem v soboto v AG Clubu. Že sama vožnja je bila zanimiva. KK-Bihač-Jajce-Sa cca 10 ur, poraba minimalna. Opazil in videl vse lokalne "znamenitosti" Fak morm it...revizorji Itak da bosanci znaju šta je dobra muzika .Ne pa k prideš k vam, pa ne slišiš nič drugega kot Toni Cetinski in Jasmin Stavros Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 in kako je bilo ? Nam fajn,je pasal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se