Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Admini kdaj bote zrihtal to urejanje....v IE8 šteka! No da nadaljujem sedaj, ko so revizorji šli na malco. Skratka "klubska žurka" je bila prava, nič velikega, intimno, fešta do jutra. Res je, znajo bosanci fešto naredit. Domačini prijazni in ustrežljivi, domače delicije (v vseh pogledih) kratko rečeno ODLIČNE Edino mi je žal, ker nisem uspel videt Bjelašnice..ampak jbga, treba tudi delat malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 (popravljeno) Admini kdaj bote zrihtal to urejanje....v IE8 šteka! No da nadaljujem sedaj, ko so revizorji šli na malco. Skratka "klubska žurka" je bila prava, nič velikega, intimno, fešta do jutra. Res je, znajo bosanci fešto naredit. Domačini prijazni in ustrežljivi, domače delicije (v vseh pogledih) kratko rečeno ODLIČNE Edino mi je žal, ker nisem uspel videt Bjelašnice..ampak jbga, treba tudi delat malo to sem pa slišu ja... se po Sarajevu govori, "da su neki Slovenci promašili brdo" ... sicer pa, kot so ga pili prejšni večer je dobro, da su samo jedno brdo promašili .... Popravljeno Oktober 12, 2009. Popravil maus JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Edino mi je žal, ker nisem uspel videt Bjelašnice..ampak jbga, treba tudi delat malo Bomo šli enkrat januarja, k bom fertik izpitov: http://www.bjelasnica.ba/ski-legends-hit-challenge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Admini kdaj bote zrihtal to urejanje....v IE8 šteka! No da nadaljujem sedaj, ko so revizorji šli na malco. Skratka "klubska žurka" je bila prava, nič velikega, intimno, fešta do jutra. Res je, znajo bosanci fešto naredit. Domačini prijazni in ustrežljivi, domače delicije (v vseh pogledih) kratko rečeno ODLIČNE Edino mi je žal, ker nisem uspel videt Bjelašnice..ampak jbga, treba tudi delat malo Končno si se izdal!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 se je že zgodilo, da sem odprtino falil :fredy: ali brdo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Končno si se izdal!! Izdal? Sem zmeraj bil direkten Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Izdal? Sem zmeraj bil direkten a nisi ti tud reku... "samo smeti ven nesem" ... tko k js ... "pol sem pa enga sreču, pa sva se mal zadebatirala... zato sem mal domov zamudu" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Itak da bosanci znaju šta je dobra muzika .Ne pa k prideš k vam, pa ne slišiš nič drugega kot Toni Cetinski in Jasmin Stavros In kdo je tuki "Bosanc"??????? Mene sjebali.......NI dopusta v petek......pa še plačo so mi znižal za 10%.......od slej naprej......se švercam na pivu!!!! Mamo BLAZNO sposobne meneđerje.......... Frips in Miha27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 In kdo je tuki "Bosanc"??????? Mene sjebali.......NI dopusta v petek......pa še plačo so mi znižal za 10%.......od slej naprej......se švercam na pivu!!!! Mamo BLAZNO sposobne meneđerje.......... Sori ampak za meneđerje sem ti pa moral stisnit minus Banda pokvarjena !!!!! pfuj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Zanimivo in poučno . Hrib smo pa zadel, sam smučišča nismo našl (vsaj neki ) Družba pa idelana . M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 urssa, dotem, maus in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Zadnji cajt smo spizdili domov, drgac bi rabili ketne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Zadnji cajt smo spizdili domov, drgac bi rabili ketne al pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Zadnji cajt smo spizdili domov, drgac bi rabili ketne a misliš da bi pomagal s ketno čez hrbet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Da ne bi bilo žeje seveda smo nekaj malega tudi prigriznili in na koncu smo se zapeljali še po doskočišču skakalnice na Igmanu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Zadnji cajt smo spizdili domov, drgac bi rabili ketne a to je Sarajevo včeraj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 a to je Sarajevo včeraj? sem slišal, 10cm naj bi ga včeraj nasulo Še mal bi počakali pa bi dobili tudi ostali mal Elefantrefen izkušenj :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) Jp od včeraj.....no sj mal mi je žal ker nisem izkusil še tega Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 sam res... kako bi se pa od tam peljali po snegu... bi blo pol Sarajevotreffen ... "zajebane igre" se vozt po uni zasneženi cesti :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Halooooo še prau cajt . Sicer pa praujo: norci in pijanci majo srečo M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Edino mi je žal, ker nisem uspel videt Bjelašnice..ampak jbga, treba tudi delat malo 10 ovinkov naprej levo od Igmana je Bijelašnica / hotel maršal / ter fenomenalne pite od sira v bosanski kući! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Kaj je stari, ti je res šla varovalka? Al pa ti doma vize ne dajo doma uporabljam diplomatski potni list ! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Pozdravljeni moji lubčki Ja se vratila Sneg me je skoraj zametal, po teletekstu sem prebrala, da ga je zapadlo 25cm, sam ga ni bilo toliko videt, no morda ga jaz nisem, ker sem se grela pod deko, brrr kako je blo mrzlo potem ponedeljek, torek. Skratka pobiči, ful je blo fajn vas spoznat, malce poklepetat, je pa res škoda, da ni dlje trajalo in jaz se ga nisem utegnila niti nafajhtat Muzika je bila odlična, itak, sej so igrali Black Sheep... Družba pa je bila tudi super, je blo smeha in smeha... Grem slike zdaj limat od nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Grem slike zdaj limat od nas Frips in urssa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 jaz se ga nisem utegnila niti nafajhtat Vse je stvar organizacije in samo organizacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se