MARJA Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Pozdravljeni moji lubčki Ja se vratila Sneg me je skoraj zametal, po teletekstu sem prebrala, da ga je zapadlo 25cm, sam ga ni bilo toliko videt, no morda ga jaz nisem, ker sem se grela pod deko, brrr kako je blo mrzlo potem ponedeljek, torek. Skratka pobiči, ful je blo fajn vas spoznat, malce poklepetat, je pa res škoda, da ni dlje trajalo in jaz se ga nisem utegnila niti nafajhtat Muzika je bila odlična, itak, sej so igrali Black Sheep... Družba pa je bila tudi super, je blo smeha in smeha... Grem slike zdaj limat od nas 6.2.2010 pa ponovno na žur v Sarajevo, le s to razliko, da ne gremo z motorji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 6.2.2010 pa ponovno na žur v Sarajevo, le s to razliko, da ne gremo z motorji Pussy hahahaha....matr ti bi lahko šel,krava je dost velika da vgradiš webasto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Grem slike zdaj limat od nas http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2040 Drugače pa hvala vsem motoristom, da ste mi dali plac pred klubom, da sem mela avtobus kam parkirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 sm slišu, da si enga šuntau, da bi se k men ulegu ja da te neb zeblo, si mi premraženo zgledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 nič niste pokomentirali slike No sej morda je tako bolje, sem navajena od vas, da se vedno lotite nedolžnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 nič niste pokomentirali slike No sej morda je tako bolje, sem navajena od vas, da se vedno lotite nedolžnih SLIKE ... upam, da me nisi slikala na mizi... v tangicah :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 ja da te neb zeblo, si mi premraženo zgledal. samo hrbet sem k steni stisnu.... za svaki slućaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Maus ni me bilo očitno takrat zraven, ko si zganjal traparije, škodaaa:trance_33_sleep: ziher imaš seksi ritko :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 nič niste pokomentirali slike Ma vse ena velika lepota....kaj lepota....že kič samo hrbet sem k steni stisnu.... za svaki slućaj Ehm, ko smo mi vletel not, si lih kontra ležal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 nič niste pokomentirali slike No sej morda je tako bolje, sem navajena od vas, da se vedno lotite nedolžnih Nekateri smo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Maus ni me bilo očitno takrat zraven, ko si zganjal traparije, škodaaa:trance_33_sleep: ziher imaš seksi ritko Men se ne zdi kaj preveč seksi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 nič niste pokomentirali slike No sej morda je tako bolje, sem navajena od vas, da se vedno lotite nedolžnih kdo je nedolžen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 kdo je nedolžen vsak, dokler se mu krivda ne dokaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 vsak, dokler se mu krivda ne dokaže napača Himen je treba dokazat :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 (popravljeno) napača Himen je treba dokazat :fredy: in kaj ima Himem zraven ... a ni to en iz risanke a je bil on na Igmanu, k se je po skakalnici pelju Popravljeno Oktober 30, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 in kaj ima Himem zraven ... a ni to en iz risanke a je bil on na Igmanu, k se je po skakalnici pelju tisto sta bila Mujo Yamaha in Haso Ktm a nismo mel srečo, kaj takega sam na kakšen Extren sportuTV lahko vidiš in seveda v Bosnaaaaaaaaaaa Himen zvani junfer je nešto što se je nekada našlo kod djevojaka. Zdaj pa že dolgo zmaj na mostu v Lj ni pomigal z repom :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 (popravljeno) Himen zvani junfer je nešto što se je nekada našlo kod djevojaka. Zdaj pa že dolgo zmaj na mostu v Lj ni pomigal z repom :evilgrin: Tista dva (Mujo in Haso), sta bila pa res pogumna, k sta se peljala po doskočišči gor ... ker je tako strmo, te lahko hitro obrne na hrbet, k hroščka :yes: A ta, "takoimenovani" Himen, mora imeti štempiljko (kot plombo), da še ni bilo uporabljeno ? ... podobne štepiljke sem videl, na svinjskih polovicah Popravljeno Oktober 30, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se