pkoco Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 (popravljeno) sem v strašni krizi rad bi kupu yamaho tzr pa sm malo prekratek z denarjem ate pa navija za yamaho dt kao da je bolj udobna in ima boljšo pozicijo in da je boljša pa še veliko razlogov ki se meni zdijo glupi za dt pa je pripravljen dat tudi svoj delež in bi mi doplačal za novo(ko mi je to reku sm mislu da sanjam sm je sranje ki se bom mogu 2 tedna vozit z blokado kar je zelo dosadno)sej ja bi itak kupu rableno za katero imam dnar a za tzr sm pa kakih 200 eur kratek (ne novo). prosim pomagajte ker sm resno v dvomih a nakup je že zelo blizu!!!!!!! pomagajte!!!!!!!!!!!!! :worship: :worship: :worship: pa še rečte kater bi bil boljši in kakšen je razlog Popravljeno Avgust 10, 2008. Popravil raikonen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Tudi js bi ti raje DT priporočil :whistle: Če ti še foter da zraven nevem kaj sploh razmišljaš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Tudi js bi ti raje DT priporočil :whistle: Če ti še foter da zraven nevem kaj sploh razmišljaš.. človek DT kaka tzr, pa če ti da oče zraven nevem kaj še čakaš!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 a pomagamo naj ti, najprej se lepo drži pravil foruma in ne odpiraj novih tem ker si na koncu z živci in ne veš kateri mlinček kupit :headbang: :headbang: :headbang: tema obstaja!!!!!KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave