T_Rex Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Po sliki sodeč, je dečko ZMAGAL!!
minca Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 je zmagal ja :grim...še tako naprej, pa bo kmal čist ok :OK: :OK:
Mutika Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Cvičko, kmalu se vidiva, samo terapij se znebim, pa bo. Dobro napreduješ, dobro. :winkiss: Kakšna zmaga! :worship:
HyperJack Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Martin ti si legenda, še par "km", pa bo. Le tako naprej :010 Jaka
lenci Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Srce kar zapleše od veselja, ko vidi takšen nasmejan obraz :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Vsakič se spomnim nate, ko zagledam svojega sina (pa še večkrat vmes), sedaj pa sta tudi oba z nasmehom na obrazu. Dva mlada, vedra človeka, pred katerima je še celo življenje, polno čudovitih neverjetno lepih in zanimivih dogodkov. Upam, da boš tudi ti kmalu užival pri vožnji, kot si doslej. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Igorr Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Danes sva z osa riderjem obiskala našega Cvičkota. Kaj naj rečem... Zelo sem pozitivno presenečen nad njegovim napredkom. Še vedno se spominjam obiska pred približno mesecem dni, ko sem ga uspel videti samo z vrat bolnišnične sobe s polno cevkami in raznimi aparaturami okoli sebe. Zelo je napredoval, kar je vidno tudi s slike. Malo se že poskuša smejati, rokuje se kot se spodobi (po bikersko). Drugače kot po bikersko, se sploh noče. :) Po njegovi prvi reakciji sodeč, ko se je rokoval z mano in me kušnil na roko sem imel občutek, da me je prepoznal. Skratka, Cvičko je pravi borec in vem, da se bo boril do konca. Hvala pa Gabry in njenemu očetu za sprejem v bolnici.
osa rider Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 naš Cvičkar danes :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
osa rider Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 cvičkarju sva z Igorjem prinesla plišastega kužota . . . . . .takoj ga je koristno uporabu! :worship: :worship: :yea1: :yea1:
Sanda7 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 jahuuuuu sm vesela, da mi soze sreče polzijo po obrazu zares čudovite novice :worship: očitno se mi izpolnjujejo letošnje rojstnodnevne želje mogoče celo dobim sms od njega drug tedn,vsekakor pa ga bom pila na njegovo okrevanje
osa rider Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 jahuuuuu sm vesela, da mi soze sreče polzijo po obrazu zares čudovite novice :worship: očitno se mi izpolnjujejo letošnje rojstnodnevne želje mogoče celo dobim sms od njega drug tedn,vsekakor pa ga bom pila na njegovo okrevanje hehe . . . . . midva sva pa zvrnla en kozarček CVIČKA, na njegovo nadaljne okrevanje!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :beer2:
osa rider Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 tukaj pa vidite kako se cvičkar rokuje . . . . . po bikersko! :worship: :worship: :worship: pa tud piše že . . . . . sicer počasi a napreduje . . . . :worship: :worship: :worship: :worship: stari kr tko naprej . . . . .NISI SAM . . . . ŠE PRIDEMO!!!! :yea1:
andro007 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Igorr Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 hehe . . . . . midva sva pa zvrnla en kozarček CVIČKA, na njegovo nadaljne okrevanje!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :beer2: :beer2: Go Cvičko! :worship:
rrrr Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 No ja, Martina ne poznam drugače kot s foruma - ampak novica pa sede. To tamau! ... čeprav pozno, si spet enemu dan naredil. Zdaj pa počas naprej! Kar lepo počas, pa z andahtjo. rrrr
Ninjaraider Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Matr to pa je novica................... :worship: , zelo lepo ga je zopet videt nasmejanga in v muvingu........... :OK: . Kr tako naprej majstr................. :worship:
Schmid87 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 nevrjetno :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Godfather Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Ni kaj ti si pravi borec :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
dr.looney Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Bravo Cvičkar....... :worship: :worship: kar tako naprej lepo počasi in po vrsti...... :OK: :OK: dr.looney :alien1:
TONTO Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 OJLA kolega dns. pa...:friend2: :friend2: :OK: :OK:
Dečva Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Bravo Martin, full sm vesela zate, kar tako naprej!!! :010 :yea1:
Mutika Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 tukaj pa vidite kako se cvičkar rokuje . . . . . po bikersko! :worship: :worship: :worship: pa tud piše že . . . . . sicer počasi a napreduje . . . . :worship: :worship: :worship: :worship: stari kr tko naprej . . . . .NISI SAM . . . . ŠE PRIDEMO!!!! :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :friend2: :friend2: :friend2: Cmok imam v grlu ... hvala za te slikice in novice! Cvičko, prave prijatelje imaš. Lahko si ponosen! Tako, kot smo mi nate.
RazY Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Bravo Cvičk! Zdej se pa čimprej pokonc sprau! :rolleyes: Trava okol vikenda raste :naughty: :rolleyes: :worship:
janih Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 BRAVO martin, tvoja mladost in volja do življenja dela svoje, BRAVO :grupni: :yea2: :OK: :yea1:
Jure Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Super novice :OK: :OK: kat tako naprej!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se