Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Cvičko, kmalu se vidiva, samo terapij se znebim, pa bo.

Dobro napreduješ, dobro.

:winkiss:

Kakšna zmaga!

:worship:

Objavljeno

Martin ti si legenda, še par "km", pa bo. Le tako naprej :010

Jaka

Objavljeno

Srce kar zapleše od veselja, ko vidi takšen nasmejan obraz :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Vsakič se spomnim nate, ko zagledam svojega sina (pa še večkrat vmes), sedaj pa sta tudi oba z nasmehom na obrazu. Dva mlada, vedra človeka, pred katerima je še celo življenje, polno čudovitih neverjetno lepih in zanimivih dogodkov. Upam, da boš tudi ti kmalu užival pri vožnji, kot si doslej.

:OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Danes sva z osa riderjem obiskala našega Cvičkota. Kaj naj rečem... Zelo sem pozitivno presenečen nad njegovim napredkom. Še vedno se spominjam obiska pred približno mesecem dni, ko sem ga uspel videti samo z vrat bolnišnične sobe s polno cevkami in raznimi aparaturami okoli sebe. Zelo je napredoval, kar je vidno tudi s slike. Malo se že poskuša smejati, rokuje se kot se spodobi (po bikersko). Drugače kot po bikersko, se sploh noče. :) Po njegovi prvi reakciji sodeč, ko se je rokoval z mano in me kušnil na roko sem imel občutek, da me je prepoznal. Skratka, Cvičko je pravi borec in vem, da se bo boril do konca.

Hvala pa Gabry in njenemu očetu za sprejem v bolnici.

Objavljeno

naš Cvičkar danes :OK:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

cvičkarju sva z Igorjem prinesla plišastega kužota . . . . . .takoj ga je koristno uporabu! :worship: :worship: :yea1: :yea1:

post-15855-1221855780_thumb.jpg

Objavljeno

jahuuuuu sm vesela, da mi soze sreče polzijo po obrazu zares čudovite novice :worship:

očitno se mi izpolnjujejo letošnje rojstnodnevne želje mogoče celo dobim sms od njega drug tedn,vsekakor pa ga bom pila na njegovo okrevanje

Objavljeno
jahuuuuu sm vesela, da mi soze sreče polzijo po obrazu zares čudovite novice :worship:

očitno se mi izpolnjujejo letošnje rojstnodnevne želje mogoče celo dobim sms od njega drug tedn,vsekakor pa ga bom pila na njegovo okrevanje

hehe . . . . . midva sva pa zvrnla en kozarček CVIČKA, na njegovo nadaljne okrevanje!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :beer2:

post-15855-1221856704_thumb.jpg

Objavljeno

tukaj pa vidite kako se cvičkar rokuje . . . . . po bikersko! :worship: :worship: :worship:

pa tud piše že . . . . . sicer počasi a napreduje . . . . :worship: :worship: :worship: :worship:

stari kr tko naprej . . . . .NISI SAM . . . . ŠE PRIDEMO!!!! :yea1:

post-15855-1221856793_thumb.jpg

post-15855-1221856920_thumb.jpg

Objavljeno

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
hehe . . . . . midva sva pa zvrnla en kozarček CVIČKA, na njegovo nadaljne okrevanje!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :beer2:

:beer2:

Go Cvičko! :worship:

Objavljeno

No ja, Martina ne poznam drugače kot s foruma - ampak novica pa sede.

To tamau! ... čeprav pozno, si spet enemu dan naredil.

Zdaj pa počas naprej! Kar lepo počas, pa z andahtjo.

rrrr

Objavljeno

Matr to pa je novica................... :worship: ,

zelo lepo ga je zopet videt nasmejanga in v muvingu........... :OK: .

Kr tako naprej majstr................. :worship:

Objavljeno

nevrjetno :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Ni kaj ti si pravi borec :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Bravo Cvičkar....... :worship: :worship: kar tako naprej lepo počasi in po vrsti...... :OK: :OK:

dr.looney :alien1:

Objavljeno

OJLA kolega dns. pa...:friend2: :friend2: :OK: :OK:

Objavljeno

Bravo Martin, full sm vesela zate, kar tako naprej!!! :010 :yea1:

Objavljeno
tukaj pa vidite kako se cvičkar rokuje . . . . . po bikersko! :worship: :worship: :worship:

pa tud piše že . . . . . sicer počasi a napreduje . . . . :worship: :worship: :worship: :worship:

stari kr tko naprej . . . . .NISI SAM . . . . ŠE PRIDEMO!!!! :yea1:

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

:010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

:friend2: :friend2: :friend2:

Cmok imam v grlu ... hvala za te slikice in novice!

Cvičko, prave prijatelje imaš. Lahko si ponosen!

Tako, kot smo mi nate.

Objavljeno

Bravo Cvičk!

Zdej se pa čimprej pokonc sprau! :rolleyes:

Trava okol vikenda raste :naughty: :rolleyes: :worship:

Objavljeno

BRAVO martin, tvoja mladost in volja do življenja dela svoje, BRAVO :grupni: :yea2: :OK: :yea1:

Objavljeno

Super novice :OK: :OK: kat tako naprej!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!