YeTika Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 (popravljeno) cvičkarju sva z Igorjem prinesla plišastega kužota . . . . . .takoj ga je koristno uporabu! :worship: :worship: :yea1: :yea1: mi2 z brdausom sva mu pa plišastga slončka nesla... a si vidu kak je lepi ?? :Dzihr lepš k un pesek! :D ;);) :P hehe... in ga je biu tud veseu, ga je ful stisnu v roko... :) čist hudoo.. fuuuuuuuuuulllll sm vesela d toolk okreva... tud js grem spt ta teden do njega... :) :OK: :OK: :OK: Popravljeno September 20, 2008. Popravil YeTika
a79 Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 CVICKAR, dobr okrevas... :worship:
motoristek Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 danes sem skozi na tebe mislil, pa še do enih pol enih bom :worship: drži se... :yea1: kmalo pridemo... :kva2:
Port Folio Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Cvičko, tako se dela :OK: :OK: :OK:
osa rider Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 mi2 z brdausom sva mu pa plišastga slončka nesla... a si vidu kak je lepi ?? :Dzihr lepš k un pesek! :D ;) ;) :P hehe... in ga je biu tud veseu, ga je ful stisnu v roko... :) čist hudoo.. fuuuuuuuuuulllll sm vesela d toolk okreva... tud js grem spt ta teden do njega... :) :OK: :OK: :OK: ja neki je že plišastih igrač dobu . . . . . evo slikce! mislim da je vsake malenkosti veseu . . . . . CVIČKAR! DRŽIM TI PESTI IN TKO NAPREJ!!! NE DAJ SE, NISI SAM! :worship: :worship: :worship: :yea1:
Irencko Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 cvičko... kar tako naprej... :004
YeTika Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 ja neki je že plišastih igrač dobu . . . . . evo slikce!mislim da je vsake malenkosti veseu . . . . . CVIČKAR! DRŽIM TI PESTI IN TKO NAPREJ!!! NE DAJ SE, NISI SAM! :worship: :worship: :worship: :yea1: ijap, tele sm vidla vse tam! :) sam slonček pa izstopa... heh joke :D ei osa, od kje si ti men znan ? :unsure:
TONTO Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Lih kar pršu od njega.Fant se dobr drži, pravi borc ni kej. Zdej je pa že mal pokonc probu bit, in vam povem da mu kar ratuje.Tud prepoznal je mene in Petardo, pa tut mojo taboljš polovico. TINKO samo korajžno naprej. mal smo pa že boljši... Risa pša takoj pod glavo da ga nebi ker slučajno vzel JEMO TUDI ŽE SAMI Poklicu me je pa čeprav bol potihem Drš se pa kar tako naprej se zopet kmal vidmo :friend1: :friend2: Očetu pa najlepš havala za :beer1: :beer1: in pico drugič vrnem
Igorr Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Super! Ma Cvičko je res iz dneva v dan boljši vidt. Stari, se kmalu vidmo spet! :grupni:
soncek9 Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 kere dobre novice,...Cvičko :worship:
osa rider Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Lih kar pršu od njega.Fant se dobr drži, pravi borc ni kej. Zdej je pa že mal pokonc probu bit, in vam povem da mu kar ratuje.Tud prepoznal je mene in Petardo, pa tut mojo taboljš polovico. TINKO samo korajžno naprej. mal smo pa že boljši... Risa pša takoj pod glavo da ga nebi ker slučajno vzel JEMO TUDI ŽE SAMI Poklicu me je pa čeprav bol potihem Drš se pa kar tako naprej se zopet kmal vidmo :friend1: :friend2: Očetu pa najlepš havala za :beer1: :beer1: in pico drugič vrnem :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :grupni: :grupni: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
mačka27 Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 IIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CVICKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :wub: :wub: :wub: SAMO WSE TANARBOLS!!!!!!!!!!!!! PA SAMO TKO NAPREJ!!!!!!!!!!!!!
riderrgirl Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Super novice :OK: :OK: kat tako naprej! res je čudovito lepo....človek kr brez besed ostane...... :worship: :worship: :worship:
Mutika Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Cvičko, lepe sanje. :winkiss:
motoristek Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Lahko noč ti želim ...:yea1:
bmwslo Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Ej moj cvičkar. Fant od fare ko se reče. drži se in vztrajaj. Je napisala prej Mutika , da bodi ponosen na prijatelje. Ma prijatelji smo ponosni na tebebe. Ti si naš vzor. Drži se Martin . Ne daj se korenina. Mi smo s tabo in radi te imamo. Tolko kot jih zdaj za tebe želi dobro, jih ni bilo niti za ...... Ti si naša zvezda danica. Ti nas držiš pokonci. :worship: :worship: :worship: :worship:
Dr_Jakob Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Ajde cvicko! Ko prides ven, bo pa teklo cvicka, ti garantiramo!
jvalant Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Ej moj cvičkar. Fant od fare ko se reče. drži se in vztrajaj. Je napisala prej Mutika , da bodi ponosen na prijatelje. Ma prijatelji smo ponosni na tebebe. Ti si naš vzor. Drži se Martin . Ne daj se korenina. Mi smo s tabo in radi te imamo. Tolko kot jih zdaj za tebe želi dobro, jih ni bilo niti za ...... Ti si naša zvezda danica. Ti nas držiš pokonci. :worship: :worship: :worship: :worship: Se podpisem, pa ceprav Martina ne poznam osebno. Se mi pa ze dozdeva da ga poznam, in to skozi tole temo! Vsaka nesreca je za neki dobra!
Jure007 Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Jap, dečko odlično napreduje! Verjamem, da bo po mučnih rehabilitacijah in zdravljenju zopet stari Cvičkar1, kakršen je bil pred to nesrečo. PS: Upam, da ne bo ratal alkoholik po tem ,ko berem, koliko cvička bo moral z vsemi popiti :grim
Mutika Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Ej moj cvičkar. Fant od fare ko se reče. drži se in vztrajaj. Je napisala prej Mutika , da bodi ponosen na prijatelje. Ma prijatelji smo ponosni na tebebe. Ti si naš vzor. Drži se Martin . Ne daj se korenina. Mi smo s tabo in radi te imamo. Tolko kot jih zdaj za tebe želi dobro, jih ni bilo niti za ...... Ti si naša zvezda danica. Ti nas držiš pokonci. :worship: :worship: :worship: :worship: Se zelo strinjam, bmwslo, z vsem, kar si napisal! :worship: Kot sem že sama omenila: "Cvičko, prave prijatelje imaš. Lahko si ponosen! Tako, kot smo mi nate." Dober dan, Cvičko, dečko dragi! :winkiss: Danes je nedelja. Vem, da boš imel spet kar nekaj prijateljev okoli sebe. Zelo mi je všeč, da se usklajeno "valimo" do tebe. Bolje le nekaj nas na kupu, kot pa prevelika gneča. Kmalu se vidimo!
KR-MULC Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 GO CVIČKO, GO CVIČKO, GO CVIČKO :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: ni ga lepšga kod dobre novice v nedeljo!!!!!! Drž se cvičko...še mal
drjack_dj Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 of, tole je pa napredek, kar vsi že k njemu hodte, se premika, komunicira, piše. Kar tako naprej, pa čimveč volje.
irency Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Legenda si :worship: :worship: :worship: le tako naprej :yea1: :yea1: :yea1:
bernardek Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 sem vedu da boš zmagu :OK:
Razer Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 oooooo kko lepe pa vesele novice :D:D bravo cvičko,lepo ukrevej naprej in čimprej seveda !! :worship: :worship: :OK: :grupni: :grupni: :grupni:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se