Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
cvičkarju sva z Igorjem prinesla plišastega kužota . . . . . .takoj ga je koristno uporabu! :worship: :worship: :yea1: :yea1:

mi2 z brdausom sva mu pa plišastga slončka nesla... a si vidu kak je lepi ?? :Dzihr lepš k un pesek! :D ;);) :P hehe... in ga je biu tud veseu, ga je ful stisnu v roko... :) čist hudoo..

fuuuuuuuuuulllll sm vesela d toolk okreva... tud js grem spt ta teden do njega... :)

:OK: :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil YeTika
Objavljeno

danes sem skozi na tebe mislil, pa še do enih pol enih bom :worship: drži se... :yea1: kmalo pridemo... :kva2:

Objavljeno

Cvičko, tako se dela :OK: :OK: :OK:

Objavljeno
mi2 z brdausom sva mu pa plišastga slončka nesla... a si vidu kak je lepi ?? :Dzihr lepš k un pesek! :D ;) ;) :P hehe... in ga je biu tud veseu, ga je ful stisnu v roko... :) čist hudoo..

fuuuuuuuuuulllll sm vesela d toolk okreva... tud js grem spt ta teden do njega... :)

:OK: :OK: :OK:

ja neki je že plišastih igrač dobu . . . . . evo slikce!

mislim da je vsake malenkosti veseu . . . . . CVIČKAR! DRŽIM TI PESTI IN TKO NAPREJ!!! NE DAJ SE, NISI SAM! :worship: :worship: :worship: :yea1:

post-15855-1221932226_thumb.jpg

Objavljeno

cvičko... kar tako naprej... :004

Objavljeno
ja neki je že plišastih igrač dobu . . . . . evo slikce!

mislim da je vsake malenkosti veseu . . . . . CVIČKAR! DRŽIM TI PESTI IN TKO NAPREJ!!! NE DAJ SE, NISI SAM! :worship: :worship: :worship: :yea1:

ijap, tele sm vidla vse tam! :) sam slonček pa izstopa... heh joke :D ei osa, od kje si ti men znan ? :unsure:

Objavljeno

Lih kar pršu od njega.Fant se dobr drži, pravi borc ni kej. Zdej je pa že mal pokonc probu bit, in vam povem da mu kar ratuje.Tud prepoznal je mene in Petardo, pa tut mojo taboljš polovico. TINKO samo korajžno naprej.

post-12931-1221938470_thumb.jpgmal smo pa že boljši...

Risa pša takoj pod glavo da ga nebi ker slučajno vzel

post-12931-1221938553_thumb.jpgJEMO TUDI ŽE SAMI

post-12931-1221938686_thumb.jpg

Poklicu me je pa čeprav bol potihem

Drš se pa kar tako naprej se zopet kmal vidmo :friend1: :friend2:

Očetu pa najlepš havala za :beer1: :beer1: in pico drugič vrnem

Objavljeno

Super! Ma Cvičko je res iz dneva v dan boljši vidt.

Stari, se kmalu vidmo spet! :grupni:

Objavljeno
Lih kar pršu od njega.Fant se dobr drži, pravi borc ni kej. Zdej je pa že mal pokonc probu bit, in vam povem da mu kar ratuje.Tud prepoznal je mene in Petardo, pa tut mojo taboljš polovico. TINKO samo korajžno naprej.

post-12931-1221938470_thumb.jpgmal smo pa že boljši...

Risa pša takoj pod glavo da ga nebi ker slučajno vzel

post-12931-1221938553_thumb.jpgJEMO TUDI ŽE SAMI

post-12931-1221938686_thumb.jpg

Poklicu me je pa čeprav bol potihem

Drš se pa kar tako naprej se zopet kmal vidmo :friend1: :friend2:

Očetu pa najlepš havala za :beer1: :beer1: in pico drugič vrnem

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :grupni: :grupni: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

IIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CVICKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

:wub: :wub: :wub: SAMO WSE TANARBOLS!!!!!!!!!!!!! PA SAMO TKO NAPREJ!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
Super novice :OK: :OK: kat tako naprej!

res je čudovito lepo....človek kr brez besed ostane...... :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Cvičko, lepe sanje.

:winkiss:

Objavljeno

Lahko noč ti želim ...:yea1:

Objavljeno

Ej moj cvičkar.

Fant od fare ko se reče. drži se in vztrajaj.

Je napisala prej Mutika , da bodi ponosen na prijatelje. Ma prijatelji smo ponosni na tebebe.

Ti si naš vzor. Drži se Martin . Ne daj se korenina. Mi smo s tabo in radi te imamo. Tolko kot jih zdaj za tebe želi dobro, jih ni bilo niti za ......

Ti si naša zvezda danica. Ti nas držiš pokonci. :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Ajde cvicko! Ko prides ven, bo pa teklo cvicka, ti garantiramo!

Objavljeno
Ej moj cvičkar.

Je napisala prej Mutika , da bodi ponosen na prijatelje. Ma prijatelji smo ponosni na tebebe.

Ti si naš vzor. Drži se Martin . Ne daj se korenina. Mi smo s tabo in radi te imamo. Tolko kot jih zdaj za tebe želi dobro, jih ni bilo niti za ......

Ti si naša zvezda danica. Ti nas držiš pokonci. :worship: :worship: :worship: :worship:

Se podpisem, pa ceprav Martina ne poznam osebno. Se mi pa ze dozdeva da ga poznam, in to skozi tole temo! Vsaka nesreca je za neki dobra!

Objavljeno

Jap, dečko odlično napreduje! Verjamem, da bo po mučnih rehabilitacijah in zdravljenju zopet stari Cvičkar1, kakršen je bil pred to nesrečo.

PS: Upam, da ne bo ratal alkoholik po tem ,ko berem, koliko cvička bo moral z vsemi popiti :grim

Objavljeno
Ej moj cvičkar.

Se zelo strinjam, bmwslo, z vsem, kar si napisal!

:worship:

Kot sem že sama omenila: "Cvičko, prave prijatelje imaš. Lahko si ponosen!

Tako, kot smo mi nate."

Dober dan, Cvičko, dečko dragi!

:winkiss:

Danes je nedelja. Vem, da boš imel spet kar nekaj prijateljev okoli sebe. Zelo mi je všeč, da se usklajeno "valimo" do tebe. Bolje le nekaj nas na kupu, kot pa prevelika gneča.

Kmalu se vidimo!

Objavljeno

GO CVIČKO, GO CVIČKO, GO CVIČKO

:010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

:yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

:grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:

ni ga lepšga kod dobre novice v nedeljo!!!!!!

Drž se cvičko...še mal

Objavljeno

of, tole je pa napredek, kar vsi že k njemu hodte, se premika, komunicira, piše.

Kar tako naprej, pa čimveč volje.

Objavljeno

Legenda si :worship: :worship: :worship: le tako naprej :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

sem vedu da boš zmagu :OK:

Objavljeno

oooooo kko lepe pa vesele novice :D:D bravo cvičko,lepo ukrevej naprej in čimprej seveda !! :worship: :worship: :OK: :grupni: :grupni: :grupni:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!